Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Selam arkadaslar.Sorun ve sorum :PA 900'de 3 enstrüman sesi verebiliyoruz.örnegin : 1SAZ - 2PiANO - 3KEMANben çok aradim bulamadim :Sazin sesini volume'den azaltip yükselttigimde 3 ses birden yükselip azaliyor.Ayni sekilde bir performansdaki saz'i bir oktav yükseltip veya indirdigimde, digerleride otomatik olarak degisiyor. Baska setlerin globallerini yükledim, baska setlere geçtim, hep ayni olay.3 sesin oktavlari beraber degisiyor, volumler tekrar beraber inip çikiyor, AYIRT edemiyorum.Fikriniz ?Tesekkürler...
Selam arkadaslar.
Sorun ve sorum :
PA 900'de 3 enstrüman sesi verebiliyoruz.
örnegin : 1SAZ - 2PiANO - 3KEMAN
ben çok aradim bulamadim :
Sazin sesini volume'den azaltip yükselttigimde 3 ses birden yükselip azaliyor.
Ayni sekilde bir performansdaki saz'i bir oktav yükseltip veya indirdigimde, digerleride otomatik olarak degisiyor. Baska setlerin globallerini yükledim, baska setlere geçtim, hep ayni olay.
3 sesin oktavlari beraber degisiyor, volumler tekrar beraber inip çikiyor, AYIRT edemiyorum.
Fikriniz ?
Tesekkürler...