Yardim sadece

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Degerli arkadaslar bende yamaha a1000 aldim duz cipli degil elinde guzel bir zurna ses kemence ses duduk ses ve elektro ses bulmak mumkunmu sitede sesler var ama istediklerim gibi degil zaten kemencede de yok acaba yamahalarda kemence seni yokmu sesler konusunda bana yardm edebilecek arkadaslara simdiden tsk ler

Cevap: Yardim sadece

hepsini indirdim sagol ama benim aradigim sesler orda yok kemence hic yok zurnada bende olan var sagol

emre yusuf kardeşim aramıza hoşgeldin senin aradığın ve söylediğin seslerin hepsi çipde mevcut yani klavyene çip taktırmalısın can başar la konuş bunun için yanlış hatırlamıyorsan 1 ay önce son 30 kaldı demişti elimde çip taktıracaksan acele et derim.

emre yusuf kardeşim aramıza hoşgeldin senin aradığın ve söylediğin seslerin hepsi çipde mevcut yani klavyene çip taktırmalısın can başar la konuş bunun için yanlış hatırlamıyorsan 1 ay önce son 30 kaldı demişti elimde çip taktıracaksan acele et derim.

Hos bulduk su an cip taktirmayi dusunmuyorum aleti yeni aldim sifir turk ritimler var elektro var zurna var cok ses var cip taksam seslerde fark olacakmi yoksa sadece kemence zurna sesi icinmi taktirmam lazim cip alette ne gibi faydalari var o konuda az bilgi verirseniz memnun olurum

Örnek Yardım Amaçlı

A 1000 VE TR EFFECT AYARI
mixing console bölmüne girdğinde...

paramter sekmesinden ayarları yaptıktan sonra save deyip effektini kaydedeceksin.

herhangi bir sese bu efecti eklemek istediğinde

yine mixing console bölmünden o editleyip kaydettiğin efecti seçip tamamladığın sesi

"registration bank"'a kaydedeceksin. daha sonra bu sesi registration banktan bulacaksın.

user voice bölmüne atarsan, hazırladığın sesi o effect ile bulamazsın.

çünkü user voice (*.vce) dosyaları sadece filitreleme, reverb, volume, portamento,preset dsp ve mono/poly parametrelerini saklamaktadır ...

Özel Eklentide 7 Adet Kemençe mevcut setlerden çıkardım bakınız...
Bakınız yeterli mi...

Ekli dosyalar

• YAMAHA A 1000 kemençe.rar
    757.3 KB · Görünümler: 226

Örnek Yardım Amaçlı

A 1000 VE TR EFFECT AYARI
mixing console bölmüne girdğinde...

paramter sekmesinden ayarları yaptıktan sonra save deyip effektini kaydedeceksin.

herhangi bir sese bu efecti eklemek istediğinde

yine mixing console bölmünden o editleyip kaydettiğin efecti seçip tamamladığın sesi

"registration bank"'a kaydedeceksin. daha sonra bu sesi registration banktan bulacaksın.

user voice bölmüne atarsan, hazırladığın sesi o effect ile bulamazsın.

çünkü user voice (*.vce) dosyaları sadece filitreleme, reverb, volume, portamento,preset dsp ve mono/poly parametrelerini saklamaktadır ...

Özel Eklentide 7 Adet Kemençe mevcut setlerden çıkardım bakınız...
Bakınız yeterli mi...

cok cok sagol dosttum eline yuregine saglik simdi deneyecem ritmi bilgilerin icinde cok sagol

Rica ederim saygılar .