yardim PA80

sazcihalim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
ARKADASLAR BEN PA80 ALDIM TURKISH ARABIC KART VAR ZURNA HIC BEGENMEDIM FL STUDIO 'DAN EDI ZURNA VAR BENDE kablo ile baglanti kursam fl studio daki edi zurna yi pa80 ile calabilirmiyim ritim ile beraber

Cevap: yardim PA80

Olmaz olmaz. Bu link te 16 MB Türker Multy Kart backupları ve seti var eğer senin kart 16 MB ise bu kartı indir yükle kullan. Kartın 16 lık değil ise gene indie fakat sadece setini yükle oradan zurnaları falan test et eğer kartına uyumlu ise kullan. Kolay gelsin Saygılarımla, Turker_16_Mb_Kart.rar

kimse yokmu ?

Var var yukarıyı oku :)

onu demediùm simdi korg pa80 midi klavye gibi kulanabilirmiyim onu sordum cunku fl studio edi zurna var ve ben kulanmak istiyorum yuklemek degil

İşte bende diyorum ki PA -80 FL Stüdyo ritimlerini direkt okumaz. Bunun yerine yukarıda vermiş olduğum kart linkini tıkla indir içinde PA-80 seti var onu orguna yükle kartını da orguna tak içinde sayısız Zurna olacak onlardan senin kartına uyumluları seç kullan. Saygılarımla,

yok yani fl studio bagliyorum cunku tek ses olarak kulanmak istiyorum fl studioyu yani org'a baglayip fl studio daki zurnayi org'un uzerinde calmak istiyorum ve ritimleride pa80'de olan ritimleri calmak istiyorum

Başında iki tüy olan birisi berbere gider. Oğlum berber benim şu saçımı sağa tararmısın Berber sağa tarayınca bir tüy gider. Adam yok yok olmadı birde sola tararmısın. Berber geriye kalan son teli sola tarayınca oda tarağa takılıp çıka gelir. Adam, oğlum berber bırak dağınık kalsın der :)

Bir FL Stüdyo dur gidiyorsun. neyse bırakalım da dağınık kalsın. Bildiğin gibi yap :) Kolay gelsin Saygılarımla,

oozur dilerim usta kusura bakma :(