yardım pa60

• Konbuyu başlatan RAMX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

RAMX

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.barakhavalari.com
Enst.
KORG PA 800 & 3x

Uploaded with ImageShack.us

korg pa 60'da çerçeve içine aldıgım tuşlardan ses gelmiyor arkadaşlar sorun nedir acaba bir fikri olan var mı ?

Cevap: yardım pa60

sorunu tam anlayamadım ama,orga format at,os dosylarını yükle düzelir

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam daha bugün aldım nasıl yapabiliriz o dediklerini bilmiyorz daha kullanmayı

hocam daha bugün aldım nasıl yapabiliriz o dediklerini bilmiyorz daha kullanmayı

sitelerden pa 60 os dosyalarını ındır,,5 adet sağlam disket ayarla,,os dosylarını sırasıyla disktlere yükle,,disklerin üzerine numara yazkı karışmasın 1 2 3 4 5 diye sırala sırasıyla , yaptıktan sonra orgu kapat birinci diski tak ve orgu aç org zaten ne yapmanı gerektiğini yazacak ekranda senden sırasıyla diskleri isteyecek 5 diskide bu şekilde yükledikten sonra tamamdır format işi

bence en garantisi,istanbul DTL elektroniği tel ile ara sor öğren.netten arayabilirsin tel ve adresini.formatla olacak birşey değilse oraya götürmen gerekir.saygılar....

muhtemelen tuşların altndaki lastikler tozlanmıştır..eğer elin alet edevat tutuyosa orgu sök oraları temizle..benım orgumada olmustu söktüm temizledim gıcır gıcır oldu..benm orgumda pa60