Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: YARdIm !!.Korg Pa55 mi Roland BK5 mi? fiyatlıhocam forumda bk5 bölümünün geçmişe doğru sayfalarına bakarsan oldukça fazla demo var seslerin ve ritmlerin editlenmiş haliyle demoları sitede mevcut. ritmleri önceden editleyip 4 ses atama işlemini yaptıktan sonra kullanımda sorun çıkarmaz performans için kullanan abilerimiz sorularınızı daha iyi yanıtlayacaktır. ben evde uğraşıyorum oldukça güzel org kaç yıllık pa55 e o parayı vereceğinize sıfıra yakın bi cihazı sıfırı 2300 tl iken o fiyata oldukça iyi bulmuşsunuz bence. üstelik mp3 çalma ve wav formatında kayıt gibi ekstralar vs.
Cevap: YARdIm !!.Korg Pa55 mi Roland BK5 mi? fiyatlı
hocam forumda bk5 bölümünün geçmişe doğru sayfalarına bakarsan oldukça fazla demo var seslerin ve ritmlerin editlenmiş haliyle demoları sitede mevcut. ritmleri önceden editleyip 4 ses atama işlemini yaptıktan sonra kullanımda sorun çıkarmaz performans için kullanan abilerimiz sorularınızı daha iyi yanıtlayacaktır. ben evde uğraşıyorum oldukça güzel org kaç yıllık pa55 e o parayı vereceğinize sıfıra yakın bi cihazı sıfırı 2300 tl iken o fiyata oldukça iyi bulmuşsunuz bence. üstelik mp3 çalma ve wav formatında kayıt gibi ekstralar vs.