- Enst.
- yamaha pss55,roland ve korg pa 800
Cevap: yardim emo set
Kardeşim ne güzel konuşmuşun sonuna kadar katılıyorum...eline dilene sağlık......
ya arkadaslar akıl var mantık var bir sete 300 euro para vericeginize biraz ugras verin göktug seti alt yapı olarak kullanın gereksiz sesleri taksimleri silin yer açın yada hiç açma git o paraya 256 ram alD
Emonun kırılmısı var arasındada fark yok bıre bire denenmiştir... Tek eksigi güncelleme yok güncellemede kac ayda bir yapılıyor bi kac rtim ve yeni ses Ben şu anda goktug set uzerınde calısıyorum uzerıne cok guzel sesler koydum ve rtimler yazdım.Ve dinleyenler mest oluyorlar. BuRadan ben göktug abime teşekkür ediyorum göktug abi askere gitmeden tanısıklıgımız var.Pa55 içinde bana cok yardımları olmustu bu kes tüm korg pa800 kullananlara yapılmıs cok güzel bir kıyaktır. Sesler çok iyi olmayabilir. Ama rtimlerdeki soundlar harika Hele birde eleştirenler oluyor ya emoculardır kesin. Benim tavsiyem usb ye o kadar para verme 1 haftaya kalmaz dört dörtlük bir şekilde hazırlayıp seti sunucam. indirip kullanabilirsin.
Kardeşim ne güzel konuşmuşun sonuna kadar katılıyorum...eline dilene sağlık......