yamaha tyros4

İyiki Doğdunuz :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
selamlar:
yamaha’nın efsanevi tyros serisinin son üyesi karşınızda. tyros 4 piyasadaki en iyi ünvanına sahip tyros 3′ü tahtından indirmeye geliyor. evet yamaha artık kendisiyle yarışıyor. piyasanın en iyisi dediğim için alınanlar olabilir ama maalesef bu bir gerçek kimse kendini kandırmasın.

tyros4_2.jpg

tyros 3 çizgileri taşıyan cihazda her zamanki gibi tekerlek pitch bend ve modulation kullanılmış. türk klavyeciler tekerlek bizi bozar desede yamahanın bundan vazgeçmeye niyeti yok gibi. en iyisi alışmaya çalışmak. diğer tyroslardan farklı olarak mp3 çalabiliyor, tabi cep telefonları bile bunu yapabilirken neden diğerlerinde bu özellik yoktu diyebilirsiniz, ben diyorum şahsen. cihaz 14.5 kilo, bu özellikleri sunamayan emsallerine göre gayet hafif.

tyros4_3.jpg

diğer tyros modellerinde opsiyon olarak sunulan stand ve hoparlörler tyros 4′te de opsiyon olacak. değişiklik yok, zaten dikkat ederseniz cihazın fotoğrafları çekilirken eski stand kullanılmış, ayakların bazı yerleri deforme olmuş.

tyros4_4.jpg

512 mb

tyros4_5.jpg

1024 mb

karşınızda tyros4 için opsiyon olarak sunulan ramler. aynı zamanda motif xf’de aynı ramleri kullanıyor. biri 512 mb diğeri 1gb. cihaz en fazla 1gb ram destekliyor. peki bunlar neden farklı diye soracaksınız, sıkı durun tyros4 kullanıcıları diğer tyros sahipleri gibi cihazın açılmasını beklerken hastalığa yakalanmayacak. bu ramler sesleri saklıyor, her açılışta dataların yüklenmesi için beklenmyecek.

tyros4_6.jpg

etkileyici ve gerçekçi sesler
tyros4 ile genişletilmiş son derece otantik sesler geliyor. gelişmiş, daha doğal, daha fazla ifade gücü veren bu seslerle oynayabilirsiniz. şaşırtıcı ve gerçekçi doğal insan sesini yakalayabilirsiniz.
güçlü, profesyonel ritimler
tyros4′ün ritimleri çok yeni Super Artikülasyon ve Super Artikülasyon 2 Seslerinin uzman kullanımı ile geliştirilmiştir. MegaVoice’ler daha büyük ve anlamlı varyasyonlarla genişletilmiştir. Scat ve İncil Voice’lerine, özellikle yer verilmiştir.
Synth Vocoder ile Dinamik ve çok yönlü Vocal Harmony özelliği
tyros4 yeni gelişmiş Vocal Harmony2 (VH2) işleme motoru ile üstün ses kalitesi, ışık hızında işleme, ve sese uygulanan armonilere kapsamlı ve esnek bir kontrol imkanı sağlar. aynı zamanda diğer dünyevi tatlı sesler için çeşitli dinamik, popüler vocoder etkisi sağlayan bir Synth Vocoder özelliği vardır. ayrıca, arka panel combo fişi kolayca XLR mikrofon kabloları veya 1 / 4 “telefon fişi bağlamanızı sağlar.
ses genişletilebilirliği
tyros4 sürekli olarak yaratıcı keşifler için kullanılabileceğiniz, içerik genişletebilmenizi sağlayan açık uçlu bir araçtır.
yamaha, tyros4 için geniş içerikli online servis web sitesine (Yamaha's Online Services: Play, Learn, Listen to Music!) sahiptir. Premium Voice’ler, Dalgalar, Şarkılar ve Ritimleri vb (Premium Pack verileri) edinebilirsiniz. (Premium Pack Dalgalar ve Voice’leri kullanmak için, isteğe bağlı Flash Bellek Genişletme Modülü yüklemeniz gerekir.)
ses kaydı ve playback
tyros4 iki farklı yöntem olan, Basit (tek bir ses için hızlı ve kolay kayıt) ve Multi Track (karmaşık şarkılar için overdub kayıt) ile, ses verisi olarak performansları kaydetmenizi sağlar. oluşturduğunuz ses verileri WAV dosyası biçiminde kaydedilmiş olduğu için, bilgisayarda kayıtları düzenleyebilir, internet üzerinden paylaşabilir veya kendinize ait orijinal CD yapabilirsiniz. cihazla aynı zamanda MP3 oynatabilirsiniz.
rahat ve kolay Müzik Bulucu fonksiyonu
müzik bulucu fonksiyonu aradığınızı anında bulmanızı ve çağırmanızı sağlar (kendi Song ve Ses verileriniz dahil). Sadece şarkı başlığı ya da tarz yazarak kolayca orijinal Song ve Ses verilerine (önceden kayıtlı) ulaşabilirsiniz. Ses, Ritim, vs çağırabilirsiniz.
tyros4 için yeni ek panel ayarları direk internetten indirilebilir.
doğrudan internet

tyros4 bağlanmak için geliştirilmiş özelliklerle, doğrudan, bir bilgisayara gerek kalmadan özel içerik indirmenize imkan vererek, Internet Doğrudan Bağlantı fonksiyonu ile internete bağlanabilir. kolay kullanımlı IDC Kurulum Sihirbazı’nın yanı sıra, WPA2 ve WPA gibi yeni güvenlik seçenekleri içerir.
ayrı bir kayıt cihazına gerek yok. tyros4 doğrudan diğer enstrümanların ses kaydını yapabilir! kendi klavye performansınız ile birlikte sesinizi de kaydedebilirsiniz. ses yakalanan yer dahili sabit disk sürücü olduğundan kesinlikle parazitsiz ses kalitesi ile kayıt yapabilirsiniz. gerekirse bilgisayar ve ses düzenleme yazılımı ile, aynı zamanda, ses dosyasını düzenleyebilir ve yeniden tyros4′e alabilirsiniz. oluşturduğunuz ses verisi WAV dosyası biçiminde kaydedilmiş olduğu için, kolayca internet üzerinden performanslarınızı paylaşabilir veya kendi orijinal CD’nizi yapabilirsiniz. cihaz aynı zamanda popüler formatta dosyaları oynatmanız için MP3 verilerini destekler.

tyros4_7.jpg
[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: yamaha tyros4

toyroos 3 tahtından indirmeyemi geliyor ne zaman tahta çıktıkine insin bunada ritim ses desteği vermezler sap gibi kalır ortada tekerek pitch bend ve modulation ile

toyroos 3 tahtından indirmeyemi geliyor ne zaman tahta çıktıkine insin bunada ritim ses desteği vermezler sap gibi kalır ortada tekerek pitch bend ve modulation ile

5dk güldüm bu kelimeye ne zaman tahta cıktıııı :)

valla ben de pek umutlu değlim işin açığııı... neden derseniz gene set sorunu yüzünden aynı kaldığı yerde kalır. yamahanın kaderi bu. ama şimdiden hayrlı olsun.

ben bir yamaha hayranı olarak yamah sevdalısı olarak yamahayı terkettim çünkü neden set set set set.....

tyros2 efsaneydi bir zamanlar...herkesin hayali idi...rüyaların aletiydi...
ama toplam 2 tane seti vardı piyasada dolaşan...
bi emo set vardı,20 tane falan ritim vardı sette,bi de mincel set vardı...sanırım mincel sette paralıydı...başkada set yoktu bildiğim...
tyros3 çıktı sonra....t3 e emo set yapıyo dediler...bomba olacak dediler...bu sefer set sorunu olmayacak dediler...destek verilecek dediler...tyros4 çıktı emo set çıkmadı...
korkarım t4 de aynı akıbete uğrayacak...t2 nin setlerine mahkum olacak...yazık

valla onu bunu bimem ama , yamaha gerçekten 10 numara motor yapıyor. Ve kendisi dahil honda ,java, bmw , mitsubishi ile kıyasıya yarışıyor. :))

korg bu yıl odul verıcekmıs duydunuz mu .....yamahayı yerden yere en ıyı kım vurur odulu ...

ALet budur ve bundan daha iyileri de gelecektir yamahdan...

Yamahanın tahtına oturabilecek adam gibi bi ritimli klavye çıkamadı, çıkamayacakta...

Söylemlerimi türk setlerine bağlamayın.

aynen abıcım katılıyorum sana or700 verdım pa800 aldım tyros2 alacaktım son anda caydım ama eşşekler gıbı pişmanım t2 almadığıma

Bu alana bir cevap yazın...