Yamaha Tyros 4-3 Karşılaştırma

Cevap: Yamaha Tyros 4-3 Karşılaştırma

paylaşım için sağol mustafa abi.Gerçekten ses dinamiklerinde 3 ile 4 ün farkı belli oluyor

Çok teşkkürler,çok faydalı oldu,cidden bariz farklılar.

önemli olan ses dinamiği batı seslerindemi sizce

vallaha bu yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor aleti çıkartmışsın o iyi bu kötü dermiçesine bu videoyu yapmışlar amaç burda tanıtım değilmi aynı firmanın orgunu karşılaştırmak anlamlımı

Yamaha tüm tyros serlerinde aynı olayı yaptı.Burda amaç öncekini kötülemek değil ''önceki model iyi.Ama yeni model daha da iyi'' mantalitesi hakim.Önceki model kötü oldu alın daha iyisini yaptık değil.Tamamen benim fikrim bu şekilde tabi yine de bilemem Yamaha nın ne düşündüğünü ama ben böyle algıladım.

Buradaki anlayış şu ;

YAMAHA kendisiyle yarışıyor!..

Dinlediğim kadarıyla bariz bir sound farkı var. Ama tyros 3 ün bağlı olduğu hoparlörle ile tyros4 ünkiler aynımı? benim burdan farkettiğim şu oldu: Eğer bu bir kamera kaydıysa kamera tyros4 ün hoparlörlerine daha yakın. Eğer pcye kaydedilmiş ise ciddi anlamda bir ses yakınlaşma durumu var. Bunu ifade edemiyorum teknik olarak ama tyros4 ten cıkan seste orkestranın hemen onundesiniz gibi ama tyros3 te sanki konseri arkasıralardan izliyormuşuz ve dinliyormuşuz gibi.

Firmalar yeni malını satamayınca kendi ürünlerine de çamur atabilir. Bunu GW7 den 8 e geçerken rolandda gördük. Daha önce romun kaç MB olduğunu yazmayan firma GW8 de mukayesesinde 32 MB- 264 MB diye reklam yaptı. O reklamı GW7 satıştayken yapsana.......