Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Yamahaya ücretsiz set aramak cok zor ben cok aradim fakat bulamadim kimsede yardim edemedi hata ne demek bir yigin ücretsiz set var diyenlerde oldu ama bana yardimci olun deyince öyle diyenlerden cit bile cikmadi bende emo set aldim para ile.yamaha orglari cok iyi ama set ritim kisitliligindan geride kaliyor(simdi set ritim sIkintisi yok diyenler olabilir öyleyse sana yardim etsinler)sana tavsiyem parasiz set bulacani sanmiyorum ama parali setlere bakmandirsadece emo yok volki vs setler var icinde istedigin ritimlere seslere öylece ulasabilirsin
Yamahaya ücretsiz set aramak cok zor ben cok aradim fakat bulamadim kimsede yardim edemedi hata ne demek bir yigin ücretsiz set var diyenlerde oldu ama bana yardimci olun deyince öyle diyenlerden cit bile cikmadi bende emo set aldim para ile.
yamaha orglari cok iyi ama set ritim kisitliligindan geride kaliyor
(simdi set ritim sIkintisi yok diyenler olabilir öyleyse sana yardim etsinler)
sana tavsiyem parasiz set bulacani sanmiyorum ama parali setlere bakmandir
sadece emo yok volki vs setler var icinde istedigin ritimlere seslere öylece ulasabilirsin