Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Ustalar belki biriniz bana yardimci olabilirsinizben s770 te emo seti kulaniyorum emo seti emrah beyden internet aracigiyla aldim yani bana yoladi orjinal usb yok simdi ben orguma büyük format atmak istiyoru sonradan emo seti tekrardan yükleme sansim varmi?yani orgu fabrika ayarina geri getirip tekrardan bana yolamis oldugu emo seti yüklemek istiyorumsaygilarimlaEmrah beyin yoladigi emo seti ben kendi usb ye yüklemistim öylece duruyor emo set diye
Ustalar belki biriniz bana yardimci olabilirsiniz
ben s770 te emo seti kulaniyorum emo seti emrah beyden internet aracigiyla aldim yani bana yoladi orjinal usb yok simdi ben orguma büyük format atmak istiyoru sonradan emo seti tekrardan yükleme sansim varmi?
yani orgu fabrika ayarina geri getirip tekrardan bana yolamis oldugu emo seti yüklemek istiyorum
saygilarimla
Emrah beyin yoladigi emo seti ben kendi usb ye yüklemistim öylece duruyor emo set diye