Yamaha S750 - Roman

Cevap: Yamaha s750 - Roman

Oncelıkle hayırlı olsun yenı cıhazınız ...kızmazsanız sunu soylemek ıstıyoum tonlar hıc ıyı gelmıyor ve ozel kıtınız malesef pa 60 kıtı gıbı gelıyor ...yoruma lutfen alınmayın hayrılı ısler

Alınacak birşey yok ama malesef Pa60 ile bu aleti kıyaslamanız beni üzdü.Yeni tarz roman ritimlerini dinlerseniz tonların böyle olduğunu görürsünüz.Neyse herkezin görüşü farklıdır.Hayırlı Geceler.

COK IYI BIR ALET OLDUGNU BILIYORUM ama bu tonlar degıl aletın hakkı.. T2 T3 T4 SIMDIDE YAMAHA A2000 KULLANIYORUM YAMAHA KULLANICISIYIM ...NESIL TONLARIN BOYLE OLDUGUNU DUSUNMUYORUM ...yamaha gereken ılgıyı malesefkı gormuyor calısmalar cok az aletle ılgılı sıkıntı bu

COK IYI BIR ALET OLDUGNU BILIYORUM ama bu tonlar degıl aletın hakkı.. T2 T3 T4 SIMDIDE YAMAHA A2000 KULLANIYORUM YAMAHA KULLANICISIYIM ...NESIL TONLARIN BOYLE OLDUGUNU DUSUNMUYORUM ...yamaha gereken ılgıyı malesefkı gormuyor calısmalar cok az aletle ılgılı sıkıntı bu

Kardeşim piyasadaki navelelerin hemen hemen hepsi elimde mevcut.Şuan işe yarayan en iyi sağlam tonlar bunlar ayrıca bu ritim kit işleriyle profesyonel olarak İLGİLENMİYORUM kendi çapımızda alet ile ilgili tanıtım yapmaktır amacımız . Dediğin doğrudur Yamaha gereken ilgiyi üstadlardan görse çok kaliteli çalışmalar ortaya çıkabilir.

Güncel demo .

Cevap: Yamaha S750 - Roman

Hayirli olsun arkadasim.bol kazanclar .eline emegine saglik