Yamaha S650 TSM -Boş Çerçeve (Demo)

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
evet yeni bir demo daha arkadaşlar iyi dinlemeler

Ekli dosyalar

• boş çerçeve.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 494
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha S650 TSM -Boş Çerçeve (Demo)

saol kardeşim nerdeyse 50 kişi bakmış ve 1 yorum gelmiş teşekkürler yorumlar için ...

Rica ederim. Yamaha s650 ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Forumda genelde üst modeller ön planda olduğu için psr-s650 geride kaldı. Daha iyi bir noktaya gelmesi gerekiyor. Bunun için de çalışmalara ihtiyaç var.

evet kardeşim bu alet geri planda kaldı inşaallah ilerde çalışmalar çoğalır alette o kapasite var ...

Alet güzel gerçekten çaldıkça daha da hoşuma gidiyor. Sıfır olarak fiyatına göre alınabilecek en uygun alet. Ritim ve ses çalışması yapıldığı takdirde daha da cazip olacak. Bence 16 mb'lık alanda sadece kaliteli Türk sample sesler bulunmalı. Yazılacak yeni ritimler de USB bellek ile cihaza okutulmalı. O zaman bu alet uçar.

Alet güzel gerçekten çaldıkça daha da hoşuma gidiyor. Sıfır olarak fiyatına göre alınabilecek en uygun alet. Ritim ve ses çalışması yapıldığı takdirde daha da cazip olacak. Bence 16 mb'lık alanda sadece kaliteli Türk sample sesler bulunmalı. Yazılacak yeni ritimler de USB bellek ile cihaza okutulmalı. O zaman bu alet uçar.

aynen kardeşim bende tam böyle düşünüyorum.Pakette sadece kaliteli sampleler olsa ritimlerde usb den okutulsa çok süper olur bu alet ...

aynen kardeşim bende tam böyle düşünüyorum. Pakette sadece kaliteli sampleler olsa ritimlerde usb den okutulsa çok süper olur bu alet ...

En mantıklısı bu zaten. 16 mb'lık pakette sadece Türk sample sesleri olacak. Yazılacak ritimler de USB'den okutulur. Alet bomba gibi olur. Türk sample sesler yeniden düzenlenerek keman, yaylı tambur, balaban, tulum,kemençe, duduk gibi enstrüman sesleri ilave edilirse harika olacak.

gayet güzel eline saglik cok sevdigim bir parca...

saolun güzel yorumunuz için ...