Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha S650 püf noktaları, pratik kullanma yöntemleri..Seslerin efekt seviyesi değişmez fakat ritm seçtiğinizde ritime atanmış reverb türüne geçer. Bunu çaresi kullandığınız ritimlerin reverb'ünü optimum olarak en çok kullanacağınız hall4'e ayarlayarak save etmek olacaktır. Bunu ritim creator'e girmeden mixerden değiştirerek save edebilirsiniz. Bende s650 varken hiç kendimi kasmadım bütün ritimlerin reverb'ünü değiştireyim diye. Evde herhangi bir parça çalacağınız zaman parçaya girmeden önce reverb'ünü değiştirip kaydederseniz, hem en sık kullandığınız ritimleri aradan çıkarmış hemde fazla sıkılmamış olursunuz.
Cevap: Yamaha S650 püf noktaları, pratik kullanma yöntemleri..
Seslerin efekt seviyesi değişmez fakat ritm seçtiğinizde ritime atanmış reverb türüne geçer. Bunu çaresi kullandığınız ritimlerin reverb'ünü optimum olarak en çok kullanacağınız hall4'e ayarlayarak save etmek olacaktır. Bunu ritim creator'e girmeden mixerden değiştirerek save edebilirsiniz. Bende s650 varken hiç kendimi kasmadım bütün ritimlerin reverb'ünü değiştireyim diye. Evde herhangi bir parça çalacağınız zaman parçaya girmeden önce reverb'ünü değiştirip kaydederseniz, hem en sık kullandığınız ritimleri aradan çıkarmış hemde fazla sıkılmamış olursunuz.