Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: yamaha s650 istek..salim bey s650 de sağlam bir çalışma olmadığı için genellikle sahne alanlar tercih etmedi. ama sağlam bir set çıkartırsanız bu aletin kullanıcı profili değişebilir sahneye çıkacaklarda tercih edebilir ve buda otomatik olarak çok set satmanız anlamına gelir. bunu göz önünde bulundurun yapabileceğinizin en iyisini yapın inanın hakkınızı alırsınız. fiyat konusuna gelince ne kadar uygun olursa o kadar çok satılıp sürümden kazanacağınızı unutmayınız. s650 işlenirse hiçbir aleti aratmaz diye düşünüyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Cevap: yamaha s650 istek..
salim bey s650 de sağlam bir çalışma olmadığı için genellikle sahne alanlar tercih etmedi. ama sağlam bir set çıkartırsanız bu aletin kullanıcı profili değişebilir sahneye çıkacaklarda tercih edebilir ve buda otomatik olarak çok set satmanız anlamına gelir. bunu göz önünde bulundurun yapabileceğinizin en iyisini yapın inanın hakkınızı alırsınız. fiyat konusuna gelince ne kadar uygun olursa o kadar çok satılıp sürümden kazanacağınızı unutmayınız. s650 işlenirse hiçbir aleti aratmaz diye düşünüyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum.