- Web sitesi
- www.facebook.com
- Enst.
- klavye
arkadaslar iki kere konu actim ikisindede kapattilar yeni uyelik lama zorunda kaldim bastan seti ucretli dusunmustum simdilik setin calismalari devam ediyo hak verirsinizki sazlari kayit ve ditlemeler ve bypass edip kontrol etmeler kolay is degil siki bir set olacak sizi ufak bir yayli demosu paylasiyorum orgun orjinal ritimiyle caldimki demesinler audiodur falan filan isteyen bu ritmi orgda bula bilir ekranda yazicak zaten
setin icerigi az ve oz olacak her sey canli olsun cabasindayim eger dr.salim beyle batuh bey yapsaydim bu ise kalkismayacaktim yurt disinda bir cok usb satislarim devam ederken herkezin s650 ile kivranmasindan rahatsiz oldum ve dinlemeye karar verdim ve cok begendim ve ise basladim isin ozu budur buyrun insallah cok yakin zamanda set bitecek ve yeni konu acip bunu paylasacagim tskurler hepinize!
setin icerigi az ve oz olacak her sey canli olsun cabasindayim eger dr.salim beyle batuh bey yapsaydim bu ise kalkismayacaktim yurt disinda bir cok usb satislarim devam ederken herkezin s650 ile kivranmasindan rahatsiz oldum ve dinlemeye karar verdim ve cok begendim ve ise basladim isin ozu budur buyrun insallah cok yakin zamanda set bitecek ve yeni konu acip bunu paylasacagim tskurler hepinize!