Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR-S770 Aldımabicim iyi fiyat hakkaten s970 iyi cihaz ama 7000 tl s 770 alternatif olarak süper fiyatı. ama a2000 s750 s950 kullanan arkadaşlara hak veriyorum gerçekten sıfırı ikinci elinden daha teknolojik bir cihazı daha ucuza satıyorlarsa çok farklı bir satış stratejisi olmuş anlam veremedim. şimdi a3000 çıkacak fiyatı yüksek olursa kimse almaz demiştim bi yorumumda fakat s770 uygun fiyata sundularsa bakarsın onuda 2500 ila 3500 tl arası sunarlarsa süper olur.
Cevap: Yamaha PSR-S770 Aldım
abicim iyi fiyat hakkaten s970 iyi cihaz ama 7000 tl s 770 alternatif olarak süper fiyatı. ama a2000 s750 s950 kullanan arkadaşlara hak veriyorum gerçekten sıfırı ikinci elinden daha teknolojik bir cihazı daha ucuza satıyorlarsa çok farklı bir satış stratejisi olmuş anlam veremedim. şimdi a3000 çıkacak fiyatı yüksek olursa kimse almaz demiştim bi yorumumda fakat s770 uygun fiyata sundularsa bakarsın onuda 2500 ila 3500 tl arası sunarlarsa süper olur.