Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Gecenlerde Erkan hocamin yanindaydim biraz a5000 hakinda saglikli bilgiler elde edinebilindimhalen cip davasindan dolayi sifarislerde aksamaklar var hata org un kendisi piyasada suan yok diyebilirim kendi görüsümce a5000 güzel bir alet olmasina ramen ucuz degil bu ucuzluk sadece türkiyede degil bizim burdada( Almanya) ucuz sayilmazErkan hocamizda set yazmaktadir ilerde setini tanitir sanirim yamahaninda bu set konusu da kendi görüsümce sorun yoksa alet kendi acisindan mükemmelsaygilarimla
Gecenlerde Erkan hocamin yanindaydim biraz a5000 hakinda saglikli bilgiler elde edinebilindim
halen cip davasindan dolayi sifarislerde aksamaklar var hata org un kendisi piyasada suan yok diyebilirim kendi görüsümce a5000 güzel bir alet olmasina ramen ucuz degil bu ucuzluk sadece türkiyede degil bizim burdada( Almanya) ucuz sayilmaz
Erkan hocamizda set yazmaktadir ilerde setini tanitir sanirim yamahaninda bu set konusu da kendi görüsümce sorun yoksa alet kendi acisindan mükemmel
saygilarimla