Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha Psr a300TR V2 (Türkçe Demo (Song))Can hocam size birşey sorucam...Bu anlatıcağım basslı rithmlerde oluyor genellikle...Özellikle bu 95 numaralı "duble" isimli rithmin bassları çok güzel çok canlı fakat çalma esnasında akorla tuşun aynı anda basılması sonucu rithmde kısa süreli bir kasma bi ses kısıklı gibi bir sorun oluyor tabi buda rahatsız ediyor.Ama genelikle bazı tuş seslerinde oluyor.Mesela ben o rithmde kalleş dünyayı çalarken voice:clarinet (69) tuş sesine seçiyorum ve buna dual de verdiğim zaman bu sorun oluyor.Acaba sorun nedir ?Saygılar...
Cevap: Yamaha Psr a300TR V2 (Türkçe Demo (Song))
Can hocam size birşey sorucam...
Bu anlatıcağım basslı rithmlerde oluyor genellikle...
Özellikle bu 95 numaralı "duble" isimli rithmin bassları çok güzel çok canlı fakat çalma esnasında akorla tuşun aynı anda basılması sonucu rithmde kısa süreli bir kasma bi ses kısıklı gibi bir sorun oluyor tabi buda rahatsız ediyor.Ama genelikle bazı tuş seslerinde oluyor.Mesela ben o rithmde kalleş dünyayı çalarken voice:clarinet (69) tuş sesine seçiyorum ve buna dual de verdiğim zaman bu sorun oluyor.Acaba sorun nedir ?
Saygılar...