Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR-A3000 Tanıtımısagol ilker usta zaten erkan la iltibat kuruyoruz eyer bizlere müzik aleti konusunda gereken yardimi dokunyuor hata bana pa600 daha yeni piyasaya ciktiginda özel müsterisi olarak orgu satmisti millet siradayken benim elime önceden gecmisti bu sitedede zamaninda ilk alan oldugum icin videomda vardierkanin pek cok böyle fiyatlarla 300 500 asaya oyanabileceni sanmiyorum cünkü kendisini sefinden hersey bitiyor kendisinden degilsimdilik zaten yamahayi düsünmüyorum ama ilerde olabilir belkide
Cevap: Yamaha PSR-A3000 Tanıtımı
sagol ilker usta zaten erkan la iltibat kuruyoruz eyer bizlere müzik aleti konusunda gereken yardimi dokunyuor hata bana pa600 daha yeni piyasaya ciktiginda özel müsterisi olarak orgu satmisti millet siradayken benim elime önceden gecmisti bu sitedede zamaninda ilk alan oldugum icin videomda vardi
erkanin pek cok böyle fiyatlarla 300 500 asaya oyanabileceni sanmiyorum cünkü kendisini sefinden hersey bitiyor kendisinden degil
simdilik zaten yamahayi düsünmüyorum ama ilerde olabilir belkide