Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR-A3000 TanıtımıUstalarsuan musik store ile görüstüm fiyatini sordum evet önceki arkadasimin dedigi gibimusik storede yamaha psr a3000 1299,- euro olmus ve 26.01.2016 da tekrardan satisa sunulacakmis suan ise stokta yokmus alet 2 el veyada kulanilmis degil daha paket icerisindeymisben psr a3000 begendim tabi canli görmek gerek bide ümit ustanin dedigi gibi hemen almamak lazim biraz zamana ihticak olacak yeni sesler yeni setler gelmesini beklemek gerekiyor benim görüsüme göreama 1299,- euro bence cok iyi bir fiyat simdi gelgelelim birkac arkadasimiz belki yazacak yok fiyati sisiriyorlar yok söyledir böyledir diye ben sadece bana verilen bilgileri sizinle paylasiyorum cünkü bir önceki yazimda 1599,- euro yazmistim buda yanlis bilgi degil baze bayiler 1599,-eurodan satiyor bu düzensizlik aradaki 300,- euroluk fiyati ben almanyada ilk kez gördüm insallah musik stordeki fiyat gecici degildirsaygilarimla
Cevap: Yamaha PSR-A3000 Tanıtımı
Ustalar
suan musik store ile görüstüm fiyatini sordum evet önceki arkadasimin dedigi gibi
musik storede yamaha psr a3000 1299,- euro olmus ve 26.01.2016 da tekrardan satisa sunulacakmis suan ise stokta yokmus alet 2 el veyada kulanilmis degil daha paket icerisindeymis
ben psr a3000 begendim tabi canli görmek gerek bide ümit ustanin dedigi gibi hemen almamak lazim biraz zamana ihticak olacak yeni sesler yeni setler gelmesini beklemek gerekiyor benim görüsüme göre
ama 1299,- euro bence cok iyi bir fiyat simdi gelgelelim birkac arkadasimiz belki yazacak yok fiyati sisiriyorlar yok söyledir böyledir diye ben sadece bana verilen bilgileri sizinle paylasiyorum cünkü bir önceki yazimda 1599,- euro yazmistim buda yanlis bilgi degil baze bayiler 1599,-eurodan satiyor bu düzensizlik aradaki 300,- euroluk fiyati ben almanyada ilk kez gördüm insallah musik stordeki fiyat gecici degildir
saygilarimla