Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtımtanıtıma batuhan ayrı bir hava katmış sırf oyüzden izledim.Aleti yakından inceleme olanağım olmadığı için sadece görünüş or700 e çok benzediğini söyleyebilirm.0r700 v2 plus kullanıcısıyım bundan öncede a300tr v2 kullanıyordum ondan önce ise psr-150 vardı yani pitchbendi yok tu diğeceğim şu zaten ben tekerlek pitchbende alışmışım benim için değişen pitchbend artı değil eksi olacaktır şu durumda.Bence bir tyrosun eline su dökemez
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
tanıtıma batuhan ayrı bir hava katmış sırf oyüzden izledim.Aleti yakından inceleme olanağım olmadığı için sadece görünüş or700 e çok benzediğini söyleyebilirm.0r700 v2 plus kullanıcısıyım bundan öncede a300tr v2 kullanıyordum ondan önce ise psr-150 vardı yani pitchbendi yok tu diğeceğim şu zaten ben tekerlek pitchbende alışmışım benim için değişen pitchbend artı değil eksi olacaktır şu durumda.Bence bir tyrosun eline su dökemez