Yamaha Or700 V2 Plus Arıyorum !

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
arkadaşlar yamaha or70v2plus arıyorum. bütcem 2000 ytl. bu fiyatlara satanlar varsa bana mesaj atarsa sevinirim. aleti istanbul içi alabilirim başka illerden alışveriş yapmıyorum.

Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Arıyorum !

hayirli olsun orhan kardesim rahat bulunur fiyata utar muzigi bi ara beraber gidelim pazartesi orda olucam serdar abi bi guzellik yapar

şuanda çalışmıyorum. yarın iş görüşmem var olumlu olursa pazartesi gelememde. olumsuz olursa gelirim pazartesi bu arada tanışmış oluruz. bugun veya geçen günlerden biri olsaydı olurdu.

Benim 2bilekte arızalı trafik kazası geçirdim zor yazıyorum pa800 alıcam cihazı nasıl deniycem onuda bilmiyorum

guncel ilan hayirlisi olsun

geçmiş olsun ali Allah beterinden saklasın. Çok Ciddi Hasar varmı bileklerinde veya başka bir yerinde ?

yok arabada sikistim incilmeler var sadece bide 2tahta eksikti simdi hic kalmadi hehehe sagol kardesim yok biseyim

aman iyi iyi daha kötüsü olmasında ucuz atlatmışsın :)

arkadaşlar yamaha or70v2plus arıyorum. bütcem 2000 ytl. bu fiyatlara satanlar varsa bana mesaj atarsa sevinirim. aleti istanbul içi alabilirim başka illerden alışveriş yapmıyorum.

merhaba düşünürsen çok temiz OR 700 V2 PLUS ım var 150 tl lik çantasıda yanında. Aleti Aslan handaki yada diğer dükkanlardaki bitik or700 lerle karıştırma tertemiz ve sorunsuzdur. özel mesaj attım telefon numaram yazıyor, istersen ulaşabilirsin.

Saygılar..

hayırlısı olsun onurum çok iyi bir seçim param olsa bende alırdım v2 plus ben v1 den bile çok haz almıştım v2plus hiç denemedim demolardan gördüğüme göre müthiş rast gelsin....

Bu alana bir cevap yazın...