Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha or700 v2 mi Korg Pa80 mi Korg Pa500tr mi?Or700v2+, bk5, pa80, pa500 tr,dante tr. Bunların hepsini kullandım. Şunu hemen belirteyim; hepside belirli noktalarda öne çıkar ve hiçbiride ev için yetersiz veya kötü değil. Ben bunların arasında en çok pa80 de mutlu oldum fakat; iyi bir taban set bulup, ritim ilaveleri, edit vs. İşlemlerle zevkine göre şekillendirmen gerekir. Ayrıca temizini ve hd modelinini bulman gerekir. Bunları yaparım dersen bana göre pa80 hepsini cebinden çıkartır. Ama benim sana tavsiyem or700v2 plus modelidir bunların arasında.Bu cihazların artılarını eksilerini yaz dersen tek tek yazarım ve daha öncede yazdım.Son olarak herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama herkes zevkine ve önceliklerine göre yorum yapar ve buradan alacağın cevaplarla kafan iyice karışır emin ol. İmkânın varsa git geniş yelpazeye sahip bir mağazaya hepsini dinle, incele, karar ver.
Cevap: Yamaha or700 v2 mi Korg Pa80 mi Korg Pa500tr mi?
Or700v2+, bk5, pa80, pa500 tr,dante tr. Bunların hepsini kullandım. Şunu hemen belirteyim; hepside belirli noktalarda öne çıkar ve hiçbiride ev için yetersiz veya kötü değil. Ben bunların arasında en çok pa80 de mutlu oldum fakat; iyi bir taban set bulup, ritim ilaveleri, edit vs. İşlemlerle zevkine göre şekillendirmen gerekir. Ayrıca temizini ve hd modelinini bulman gerekir. Bunları yaparım dersen bana göre pa80 hepsini cebinden çıkartır. Ama benim sana tavsiyem or700v2 plus modelidir bunların arasında.
Bu cihazların artılarını eksilerini yaz dersen tek tek yazarım ve daha öncede yazdım.
Son olarak herkes yardımcı olmaya çalışıyor ama herkes zevkine ve önceliklerine göre yorum yapar ve buradan alacağın cevaplarla kafan iyice karışır emin ol. İmkânın varsa git geniş yelpazeye sahip bir mağazaya hepsini dinle, incele, karar ver.