Yamaha Or700-V1 Misket Ritmi/DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Arkadaşlar amacım kullandığımız orgların fonksiyonelliğini ortaya koymak ve ritm yazma konusunda siz müzisyen arkadaşlarımıza bir fikir vermesi..Bir süredir ritm yazma ve paylaşım konularında bazı arkadaşlarımız fikirlerini ortaya koymakta bence kullandığımız orgların niteliklerini araştırmamız lazım..Yamaha konusunda başta Salim kardeşimiz olmak üzere yapılanlar ortada..Yapılanlar zorlu ve meşakkatli bir süreç içermekte..Bu ritmi yazmaya epey süre harcadım dolayısıyla setler için harcanan zamanı düşünmemiz lazım..Ve bu emeklere negatif eleştiri değil en azından bir teşekkür etmek lazım diye düşünmekteyim..Bu ritm herhangi bir iddia içermemekte devamıda büyük ihtimal gelmeyecek zaten Salim kardeşimizin yazdığı ritmlerin yanında epey sönük kaldığı aşikar:D herkese kolay gelsin..

Ekli dosyalar

• Misket-Ritm-Edit.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 455
  • MISKET=MURAT .S837.rar
    5.9 KB · Görünümler: 229
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha Or700-V1 Misket Ritmi/DreamSongs

abicim tek sıkıntın Quantize. quantizeler kalıplarına göre işlenirse senden gelecek nevaleler kullanır.:)

abicim tek sıkıntın Quantize. quantizeler kalıplarına göre işlenirse senden gelecek nevaleler kullanır.:)
Evet sanırım haklısın o konuya ayrıca alaka göstermek gerekecek:D sağol yorumun için şunu belirtmek gerek bu ritm yazma işi çok zevkli nevale sıkıntısı çeken arkadaşlar çekinmesinler uğraşsınlar biraz ;)

Eline sağlık sevgili dostum. Gerçekten ritm yapmak çok zevkli. Detaylarına indikçe, çok daha zevkli hale geliyor. Aslında ritm yaparken, imkan olsa da tesisata bağlı bir şekilde, yüksek sesle yapabilsek, çok daha zevkli olur.

Salim üstadın uyarısı üzerine quantizelerimi kontrol ettim..Her bir kanal için 16,32,64'lük vuruşları itina ile quantize yaptığım halde bazı kaçmalar olmuş yeniden düzelttim umarım işinize yarar...

Abi başlangıç için gayet güzel.Keşke herkes oturup uğraşsa böyle aletiyle.Yaptıkça daha iyisini yapar insan.Ellerine sağlık.Or 700 gerçekten güzel alet.

eline saglık dostum

Bence devamı gelmeli gayet başalı buldum ben:)

eline emeine sağlık dostum