Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: yamaha or 700 v2 hakindaSelam Ertan,ben de Almanya'da yasiyorum ve seninle ayni sorunum vardi. Burada OR700 orjinal versiyonunu almistim ve Türkiye'ye götürüp cip taktirmak zor geliyordu. V2 plus cipi taktirmak icin orgu Istanbul'a götürmek gerekmiyor. Main Board'i söküp göturmen yeterli, Can bey yarim saat icinde cipi takip test edip teslim ediyor.Yanliz burada sana main boardi sökecek birini bulan lazim, Can bey Istanbul'da nasil geri takilacagini iyi tarif ediyor, ayrica bu islem sirasinda cep telefonu ile orgun takilisi ile ilgili resimler cekmistim. Bunlar burada main boardi kendim yerine takarken cok faydali oldu.Su anda org cok iyi calisiyor ve böyle bir orga sahip oldugum icin cok memnunum. Can bey konusunda cok uzman biri, ayrica bu islem dünyada bir tek Türkiye'de yapilabiliyor. Yamaha servisleri bile orglari bu islem icin Can beye yönlendiriyor. Ben gerci orgu sadece evde ögrenmek ve hobi olarak kullaniyorum. Sahne tecrübem ve niyetim de yok. Ama genel olarak org icin sadece iyi seyler söyleyebilirim. Can beye, ve ayrica bu ise emek veren Batuhan ve Dr.Salime haksizlik yapildigini düsünüyorum. Onlara sadece emekleri ve katkilari icin tesekkür ediyorum.Selamlar
Cevap: yamaha or 700 v2 hakinda
Selam Ertan,
ben de Almanya'da yasiyorum ve seninle ayni sorunum vardi. Burada OR700 orjinal versiyonunu almistim ve Türkiye'ye götürüp cip taktirmak zor geliyordu. V2 plus cipi taktirmak icin orgu Istanbul'a götürmek gerekmiyor. Main Board'i söküp göturmen yeterli, Can bey yarim saat icinde cipi takip test edip teslim ediyor.
Yanliz burada sana main boardi sökecek birini bulan lazim, Can bey Istanbul'da nasil geri takilacagini iyi tarif ediyor, ayrica bu islem sirasinda cep telefonu ile orgun takilisi ile ilgili resimler cekmistim. Bunlar burada main boardi kendim yerine takarken cok faydali oldu.
Su anda org cok iyi calisiyor ve böyle bir orga sahip oldugum icin cok memnunum. Can bey konusunda cok uzman biri, ayrica bu islem dünyada bir tek Türkiye'de yapilabiliyor. Yamaha servisleri bile orglari bu islem icin Can beye yönlendiriyor. Ben gerci orgu sadece evde ögrenmek ve hobi olarak kullaniyorum. Sahne tecrübem ve niyetim de yok. Ama genel olarak org icin sadece iyi seyler söyleyebilirim. Can beye, ve ayrica bu ise emek veren Batuhan ve Dr.Salime haksizlik yapildigini düsünüyorum. Onlara sadece emekleri ve katkilari icin tesekkür ediyorum.
Selamlar