Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: [Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net sevgili salim,ben diyarbskırdan muharrem.hatta bazen sizi telefonla da rahatsız ediyorum.müzisyenler için yağtığınız ve harcadığınız emekleri biliyoruz.size nasıl teşşekküt etsek azdır.ama inanın tespitlerinzde cok haklısızn,evet yamaha ciddi bir şekilde yayıldı plus la patlamanın da ötesine geçti ve gececek.can başarana da sevgiler...diyarbakır dan sevgilerle
Cevap: [Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net
sevgili salim,ben diyarbskırdan muharrem.hatta bazen sizi telefonla da rahatsız ediyorum.müzisyenler için yağtığınız ve harcadığınız emekleri biliyoruz.size nasıl teşşekküt etsek azdır.ama inanın tespitlerinzde cok haklısızn,evet yamaha ciddi bir şekilde yayıldı plus la patlamanın da ötesine geçti ve gececek.can başarana da sevgiler...diyarbakır dan sevgilerle