[Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net :D

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Günden güne Yamaha kullanıcları çoğalıyor. Yeni bir soluk, nefes arayanlar, farklı sesler duymak isteyenler, böyle bir marka model var bir de bunu deneyelim diyenler, yeni modelin çıkması gecikjti, çıkana kadar bununla idare edelim diyenler... derken Yamaha kullanıcıları sayısı ciddi boyutta arttı.

Bu artışı, internet sitelerinin yanı sıra, gelen telefonlar bariz bir şekilde kanıtlıyor.

Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 ay önce bir proje çalışmasına girmiştim. Projeye başladığımda hedefim, öyle bir site olsun ki;

Forum sitesi olmasın, kuru laf kalabalığı, tartışmalar olmasın. Bir önemli bir paylaşım konusu açıldığında, önmesizler onu bastırıp gündemdemden düşmesin.

Bir video oynatıcısı olsun, görsel eğitimler hazırlanıp upload edilebilsin, tüm download işlemleri, demo oynatma işlemleri site bünyesinde olsun, dışarıya link verilmesin.

İçerisinde sadece paylaşım olsun. Gerek yazılı gerek görsel bilgiler verilsin. Siteye giren kim olursa olsun, o siteden çıkarken merak ettiklerini öğrenerek çıkmış olsun...

Şuanda projemin bitimine az bir zaman kaldı.
.net platformunda, c# dilinde, el emeği göz nuru 100%'ünü kendi programladığım bir paylaşım sitesi geliyor.

Projenin bitimine doğru içimde iç gıcıklayan bir heyecan başladığı için ve artık içim içime sığmadığı için, sitenin yayın günün iple çekip dayanamadığım için sizinle bunu paylaşmak istedim.

Yayına girdiğinde inş. herkese hayırlı olur.

Kalın sağlıkcakla...

Cevap: [Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net :D

Allah Yar ve yardımcın olsun. Allah utandırmasın...

inşallah kardeşlik hayırlısı olsun

salim abi emeğine sağlık merakla bekliyoruz

Kardeşim yamahada emekleriniz yadırganamaz, or700 ün başarısı sizin başarınız, teşekkür ediyorum sade bir kullanıcı olarak...

Dört gözle bekliyoruz sitenin açılış gününü,Allah Yardımcın olsun yanındayız sağlıcakla kal.......

bir şeye daha açıklık getirmek istiyorum.

Bu yayına girecek olan site'nin forum bölümü yine Trakyamüzik Yamaha bölümüne yönlendirilecektir.

trakyaya yamuk olmaz :)

Yanlız siteyi merakla bekleyenlerin en başında ben geliyorum siteyi kurarken salim yine başıma ne işler açıcak diye düşünmüyo değilim

Dr.Salim hızına yetişmek güç hepimiz için hayırlı olması dileğiyle başarılar diliyorum. Teşekkürler