- Enst.
- -
Günden güne Yamaha kullanıcları çoğalıyor. Yeni bir soluk, nefes arayanlar, farklı sesler duymak isteyenler, böyle bir marka model var bir de bunu deneyelim diyenler, yeni modelin çıkması gecikjti, çıkana kadar bununla idare edelim diyenler... derken Yamaha kullanıcıları sayısı ciddi boyutta arttı.
Bu artışı, internet sitelerinin yanı sıra, gelen telefonlar bariz bir şekilde kanıtlıyor.
Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 ay önce bir proje çalışmasına girmiştim. Projeye başladığımda hedefim, öyle bir site olsun ki;
Forum sitesi olmasın, kuru laf kalabalığı, tartışmalar olmasın. Bir önemli bir paylaşım konusu açıldığında, önmesizler onu bastırıp gündemdemden düşmesin.
Bir video oynatıcısı olsun, görsel eğitimler hazırlanıp upload edilebilsin, tüm download işlemleri, demo oynatma işlemleri site bünyesinde olsun, dışarıya link verilmesin.
İçerisinde sadece paylaşım olsun. Gerek yazılı gerek görsel bilgiler verilsin. Siteye giren kim olursa olsun, o siteden çıkarken merak ettiklerini öğrenerek çıkmış olsun...
Şuanda projemin bitimine az bir zaman kaldı.
.net platformunda, c# dilinde, el emeği göz nuru 100%'ünü kendi programladığım bir paylaşım sitesi geliyor.
Projenin bitimine doğru içimde iç gıcıklayan bir heyecan başladığı için ve artık içim içime sığmadığı için, sitenin yayın günün iple çekip dayanamadığım için sizinle bunu paylaşmak istedim.
Yayına girdiğinde inş. herkese hayırlı olur.
Kalın sağlıkcakla...
Bir video oynatıcısı olsun, görsel eğitimler hazırlanıp upload edilebilsin, tüm download işlemleri, demo oynatma işlemleri site bünyesinde olsun, dışarıya link verilmesin.
İçerisinde sadece paylaşım olsun. Gerek yazılı gerek görsel bilgiler verilsin. Siteye giren kim olursa olsun, o siteden çıkarken merak ettiklerini öğrenerek çıkmış olsun...
Şuanda projemin bitimine az bir zaman kaldı.
.net platformunda, c# dilinde, el emeği göz nuru 100%'ünü kendi programladığım bir paylaşım sitesi geliyor.
Projenin bitimine doğru içimde iç gıcıklayan bir heyecan başladığı için ve artık içim içime sığmadığı için, sitenin yayın günün iple çekip dayanamadığım için sizinle bunu paylaşmak istedim.
Yayına girdiğinde inş. herkese hayırlı olur.
Kalın sağlıkcakla...