Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Mutlaka bilen vardirustalar yeni updata yi yükleyecem fakat icndeki ayarladigim user deki gerekse ritim gerekse sesleri nasil emniyete alabilirimbiraz önce menu den backup/restore usb ye yaptim fakat usbde 10 mb farkli bir data gösteriyor dogrumu yaptim bilmiyorumyardimci olursaniz cok iyi olur cünkü baze ritimleri editledim bayada ugrastim silinirse emeklerim bosuna gitmis olursaygilarimla
Mutlaka bilen vardir
ustalar yeni updata yi yükleyecem fakat icndeki ayarladigim user deki gerekse ritim gerekse sesleri nasil emniyete alabilirim
biraz önce menu den backup/restore usb ye yaptim fakat usbde 10 mb farkli bir data gösteriyor dogrumu yaptim bilmiyorum
yardimci olursaniz cok iyi olur cünkü baze ritimleri editledim bayada ugrastim silinirse emeklerim bosuna gitmis olur
saygilarimla