yamaha dx7 yay demo

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
Cevap: yamaha dx7 yay demo

bu da çok iyi olmuş üstad ellerine sağlık.Açıkcası ben dx7 tonlarını hiç böyle bilmezdim

bu aletin yaylı sesleri süper ötesi dx7 yaylı ustasıdır

güzel klavye fakat normal klavye değil silindimi tuhaf sesler çıkıyor ciiioooouuuvv ciiiiooouuuuvv gibi yada vız vız vız diye :) piyano felan yok frekansla ses oluşturabiliyorsun istediğin sesi yap

frden slmlar arkadaslar dx serilerine koma veriliyormu ben hemen aliyim eger oyle ise

taktıgınız ram içerisinde komalar var do re mi fa sol la si komaları veriyorsun ama karışık bi klavye mesela la komayı transpose yapıp kaydediyorsun bunun koma ve transposeleri sıkıntılı ben almanyadaki arkadaşlarım sayesinde buna değişik yöntemlerde çözüm bulduk gem marka as1 koma takabilir ve transpose cihazı takabiliyorsun fakat 2 midi girişi nasıl yaparız düğünde iken solistim la ile başlar la ile biterdi bende sol üzeri çalıp la transpose ayarlamıştım bişeye gerek kalmıyordu fakat barlar için midi bağlantısı yapmak gerek

usta buı ne böyle yavv. harika bir ses. yaylılar ve ritim on numara bittim valla. ibo yaylıları gibi olmuş. çalan arkadaşında hakkını yememek lazım ama.devamını bekliyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi: