Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
s970 almak daha mantıklı, emo usb var zaten başka oryantal ozellik gereksiz, batı özellikler daha önemli.
Başlarken ne kadar yüksek fiyattan satarsa ilerde stoku kolay eritmek için o kadar düşük fiyattan satma şansı doğar.
Onlarında işleri kolay değil hocam ))
Yazmıyayım diyordum ama sizin yazınız üzerine dayanamadım. Yamaha Tyros5 bazı bayilerde 250 dolarlık emo setle beraber 12.000 tl bazı bayilerde ise emo hariç 16.500 TL. Avrupada yaklaşık 4.000 euro. Aynı firmanın malı bu kadar dalgalı parekende satış fiyatına tabi olurmu. Psr s970 modeli Avrupada 1850 euro yani yaklaşık 6.000 tl altı. 7000-8400 tl fiyattan satışa çıktı. Bir bayigi Avrupa fiyatından yani 5.950 tl satışa çıktı. Tam alacakken diğer bayiler müdahale ederek fiyatı 6.900 tl ye çıkarttı. Taktikleri değişik anlayamadım. Anlaşılan Avrupadan 400 Euro ucuz satılan Pa4x alacağız. Sonrada Yamaha iyi sese sahip millet anlamıyor diye yaygara yapacaklar.