Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha a3000 daha fazla videoEmirercanayar bilgilendirme icin cok teşekkür ederim tyros fatih set içeriğine baktim ayrica gayet güzel bi set sesler loop meyanlar doyurucu bi set peki aleti tam anlamiyla kullanabilmek için usb leri mi beklememiz lazim desteklediği türk ritimi serisi yok soyledigin kadariyla sample atma iside bana yabancı yada alete sample atmak için kullanıcıya açıkmı aleti isleyen varmi ayrica aleti nerden alırsak tyrosfatih seti veriyorlar tesekkurler şimdiden
Cevap: Yamaha a3000 daha fazla video
Emirercanayar bilgilendirme icin cok teşekkür ederim tyros fatih set içeriğine baktim ayrica gayet güzel bi set sesler loop meyanlar doyurucu bi set peki aleti tam anlamiyla kullanabilmek için usb leri mi beklememiz lazim desteklediği türk ritimi serisi yok soyledigin kadariyla sample atma iside bana yabancı yada alete sample atmak için kullanıcıya açıkmı aleti isleyen varmi ayrica aleti nerden alırsak tyrosfatih seti veriyorlar tesekkurler şimdiden