yamaha a300 kapatma sorunu

tarkan50

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaslar ben fransadayim cok uygun fiyati yamaha a300 buldum ama adam bana kucuk bi sorunu vardedi .orgu acmak icin dumeye bastinmiydi org calisiyor dedi ama kapatmak icin dugmeye bastinmiydi org kapanmiyormus fisi cekip ancak oyle kapatiyorum dedi ve tamirciyle ugrasmadim dedi.sizce tusmu degisecek yoksa baska parcami .sizce onemli sorun mu ve maliyeti ne kadar olur bilgi verirseniz cok sevinirim.

Cevap: yamaha a300 kapatma sorunu

Düğmesine basılı tutarsanız, öyle kapanır :)

Birde öyle deneyin çünkü öyle kapanıyor yani basılı tutarak

orgu almadim daha adamla telefonla konustuk senin dedin mantikli olabilir cunku acmak icin sorun yok dedi.:)))) yok kapatmayi bilir adam sizce baska ne sorun olabilir ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

orgu almadim daha adamla telefonla konustuk senin dedin mantikli olabilir cunku acmak icin sorun yok dedi.:)))) yok kapatmayi bilir adam sizce baska ne sorun olabilir ....

Adam aynı düğmeyle orgu açıyorsa, aynı düğmeyle orgu nasıl kapatamıyor :D

tamam sana guveniyorum orgu almaya gidersem denerim fiyati 100 euro zaten .ve cipi nasil taktiracam .cipi turkiyeden buraya getirisem burda takarlarmi zor is mi.can beyle(dtl elektronik) tele gorstum bir televziyon tamircisi cok rahat takar dedi sizin yorumunuz ne olur bu konuda batuh bey.

Can Başar ile konuşmanız gerekiyor çünkü tam olarak detayları bilmiyorum.. Onunla kesinleştirmeniz gerekiyor

tamam konustum can basar beyle ilk once orgu getir dedi sonra zor olur dedim o da son care olarak cipi veririm orda taktirirsin dedi insallah burda sorunsuz takarlar