Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha a2000'siz kaldım.. (Ben yine aynı orgu almayı düşünüyorum.. Bir düğün çaldım dışarda cihazlar başkasınındı ve ben hayatımda öyle berbat ses sistemi görmedim.. Camii anfisi koysak o cihazdan daha iyi ses verirdi.. Zaten düğünün ilerleyen zamanlarında hoparlörlerden biri patladı gitti.. Ee A2000 bu öyle dandik cihazı kabul etmiyo.. İnanın cihazların kötü olduğunu bilmesem orgu orda parçalayacaktım.. Öyle iğrençti ki sesler ritmler.. Bir cayırtı gidiyo derler ya aynen öyle oldu.. Bi dünya para verecem org bana öyle ses verecek.. O orgu götürür o çinçunların ....'ne monte ederim.. Bu hafta sonu salonda düğünüm var Dynacord PowerMixer, Elektro Voice 2 Monitör, 4 tane daha normal kabin bakalım ne olacak.. Gerçi orgum yok ama sattığım kişiden emanet olarak alacağım.. Aleti biliyorum ama bir kere orda deneyeyim ondan sonra kesin kararımı vereceğim.. Bu haliyle salonda düğünü eksiksiz yapabildiysem daha hiçbirşey aramam bu alette.. zaten fazla fazla özellik koymuşlar set çıkana kadar dişimizi sıkarız biz de..
Cevap: Yamaha a2000'siz kaldım.. (
Ben yine aynı orgu almayı düşünüyorum.. Bir düğün çaldım dışarda cihazlar başkasınındı ve ben hayatımda öyle berbat ses sistemi görmedim.. Camii anfisi koysak o cihazdan daha iyi ses verirdi.. Zaten düğünün ilerleyen zamanlarında hoparlörlerden biri patladı gitti.. Ee A2000 bu öyle dandik cihazı kabul etmiyo.. İnanın cihazların kötü olduğunu bilmesem orgu orda parçalayacaktım.. Öyle iğrençti ki sesler ritmler.. Bir cayırtı gidiyo derler ya aynen öyle oldu.. Bi dünya para verecem org bana öyle ses verecek.. O orgu götürür o çinçunların ....'ne monte ederim.. Bu hafta sonu salonda düğünüm var Dynacord PowerMixer, Elektro Voice 2 Monitör, 4 tane daha normal kabin bakalım ne olacak.. Gerçi orgum yok ama sattığım kişiden emanet olarak alacağım.. Aleti biliyorum ama bir kere orda deneyeyim ondan sonra kesin kararımı vereceğim.. Bu haliyle salonda düğünü eksiksiz yapabildiysem daha hiçbirşey aramam bu alette.. zaten fazla fazla özellik koymuşlar set çıkana kadar dişimizi sıkarız biz de..