yamaha a2000

musti_32

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or 700 v1
Yamaha a2000 fiyatı hakında forumda okuduguma gore 3600 cıvarları arasında fakat utarmüzikde 3 bın tl ben almayı dusunuyorum aletler arasıdna fark varmıdır bu aralar am takıp edemıyorum suna a2000 bının or 700 gıbı v1 v2 olayı yok deılmı fiayat farkı acaba olemı dıye dusundum kolay gelsın herkeze

Cevap: yamaha a2000

kardeşim bu alette de versiyonlar var ilk çıktığında alet a2000 di. sonradan yapılan çalışmalarla a2000 v2 plus oldu. yani or700 e yapılan plus çalışması a2000e uyarlandı sonrada takıldı. bu durumda a2000 aletinin iki versiyonu var buna dikkat et. ve en iyisi a2000 v2 plustır.

Teşşkkür ederim peki arasında farklar neler nasıl ayırt edıcez fiyat hakında bılgınız varsa paylaşırsanız sevınırım ...

hocam eğer ritim kanallarında türk ritimleri varsa v2plus'tur.user ses hafızasındada türk enstruman sesleri mevcuttur...

Anlamadığım bir husus var.

A2000 için neden set çalışması için doğrudan V2 ismi verildi ?
Takip ettiğim kadarıyla OR700 için yapılan set çalışmaları safha safha olduğu için önce V1 ve daha sonra V2 çıktı sanırım.
A2000 modelinde V2 ismi neden verildi bu set çalışmasına ?

Konuya vakıf olanlar yanıtlarsa sevinirim.

şimdi hocam or700 de kademe kademe giderek yükselttiler ve en son v2 plus oldu. sıralamaya bakarsak v1-v2-v2 plus bunların içinde en iyi olan v2 plustı ve bu yüzden de doğal olarak en iyi olanı a2000 e çevirdiler. içinde sample sesler- yeni padler- yeni güncel ritimler var. bu or700e yapılan bir projeydi. şimdi de aynısı a2000e uyarlanıyor. iyikide uyarlandı şuan yamahanın tamamına yakın ritimlerini okuyor. or700e ait bütün ritimleri okuyor.

Anlamadığım bir husus var.

A2000 için neden set çalışması için doğrudan V2 ismi verildi ?
Takip ettiğim kadarıyla OR700 için yapılan set çalışmaları safha safha olduğu için önce V1 ve daha sonra V2 çıktı sanırım.
A2000 modelinde V2 ismi neden verildi bu set çalışmasına ?

Konuya vakıf olanlar yanıtlarsa sevinirim.

Hocam v2 plus çalışması ''set çalışması'' değil aslında. v2 plus olması için aletin içindeki arap ritimleri ve sesleri olan çip çıkartılıp yerine türk ritimli ve sesleri olan çip takılıyor. Ayrıca sonradan aletteki 64 mb hafızaya şu an hazırlanmakta olan setleri ( emo gibi, batuh gibi) yükleyebilirsiniz.

Teşekkürler yanıtlarınız için firtinayassin ve amattor.