- Enst.
- KORG PA900
Merhaba arkadaşlar 2.el yamaha a2000 emo usb arıyorum fiyat 200 tl satmak istiyenler arayabilirler 0534 411 11 38 Mustafa..
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
en başta tabi ki tercih meselesi üstad..ben emo usb li a2000 v2 yi çok seri bir şekilde elden çıkardım,aslında bir korg kullanıcısı olduğum için belki yavan geldi biraz.
Ayrıca emo usb de bence geliştirilmesi gereken çok noktalar var.mega vocie daha çok kullanılmalı,ritmlerde tarif edemediğim bir eksik var..romanı iyi,2/4 üde fena değil,2 tellinin sadece 3 ve 4. varyasyonları güzel (onlarıda multipad lerdeki ilave looplarla canlandırabiliyorum) ,oryantal çok zayıf,percussionlar ve yazım daha güçlü olmalı..
ukalalık etmiyorum arkadaşlar kimse kızmasın,herkesin fikri değişir,bir de algı ve beklentiler elbette farklıdır.
emo usb siz a2000 ne işe yararki orguda satmak lazım o zaman:
meyankolik, ne çok org değiştirdin döndün dolaştın yine a2000 aldın doğru yolu bulmuşsun ama benden söylemesi emo usb olmadan istersen performans eksozu taktır bir işe yaramaz![]()