Yamaha 6 tane ritim

İyiki Doğdunuz :)

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
Degerli Ustalarim sizlere 6 tane türk ritim ekledim ritimler yamahanin sitesindeki Persian 2 pack olan dosyasinda mevcut benim orkum psr a5000 oldugu icin dosyadaki ritimleri cikartip eleme yaptim ritimeri tek tek usb ye cekip buraya ekledim öte yandan ppi dosyasi hazirladim onun icindede ritimer ve drum arti perc kitler var sizler yoluyorum
ritimler benim hosuma giti 2/4 ritimide var icinde
burda eyer ppi dosyasini orgunuza yüklüyemiyorsaniz dedigim gibi yamahanin pack sayifasinda persian 2 pack i indirebilirsiniz belki sizin orgunuza göre ayarlanmis olabilir

saygilar

Ekli dosyalar

• Desktop.rar
    18 MB · Görünümler: 13
Degerli Ustalarim sizlere 6 tane türk ritim ekledim ritimler yamahanin sitesindeki Persian 2 pack olan dosyasinda mevcut benim orkum psr a5000 oldugu icin dosyadaki ritimleri cikartip eleme yaptim ritimeri tek tek usb ye cekip buraya ekledim öte yandan ppi dosyasi hazirladim onun icindede ritimer ve drum arti perc kitler var sizler yoluyorum
ritimler benim hosuma giti 2/4 ritimide var icinde
burda eyer ppi dosyasini orgunuza yüklüyemiyorsaniz dedigim gibi yamahanin pack sayifasinda persian 2 pack i indirebilirsiniz belki sizin orgunuza göre ayarlanmis olabilir

saygilar
Selam Ertan usta .. Ritimleri tek tek USB’ye çekip ayıklaman, ardından PPI dosyası hazırlaman ciddi emek isteyen bir iş.. Özellikle PSR-A5000 gibi gelişmiş bir orgda bu tür özelleştirmelerle uğraşmak, senin ne kadar detaycı ve tutkulu olduğunu gösteriyor...
Paylaşımının öne çıkanları...
6 adet Türk ritmi, Persian 2 Pack içeriğinden seçilmiş.
Ritimler PSR-A5000 ile uyumlu hale getirilmiş.
USB üzerinden manuel aktarım yapılmış.
PPI dosyasında ritimler + özel drum ve perc kitler mevcut.
2/4 ritim dahil edilmiş olması, özellikle oyun havaları ve halaylar için çok kullanışlı. Teşekkürler saygılar..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri