Konuya cevap cer

Cevap: XD9 ve SX3000 için Yeni SAMPLE SESLERDEN OLUŞAN SET ÇALIŞMASI...

kimi demiş TÜRKİYE de şu kadar ketron satıldı kimi demiş ketron prof ların cihazı kimisi yazalım demiş ketron firmasına bakın neler oluyor,ben ketron ilk çıktığı sene aldım ve geçtiğimiz 6 ay önce elimden çıkarttım şimdi gelelim konumuza, ketron  gerçekten on numara bir cihazdı ama malesef kendini güncelleyemedi hep kapalı kutu olarak kaldı bu konuları  trakya müzik ailesi ve ketron kullanıcıları  olarak taaa bilmem kaç sene önceden  yazdık halada yazmaya devam ediyoruz ,yav arkadaşlar ketron firması daha Audya nın yazılım problemini çözememişken dahada eski XD9 veya sx3000 ile uğraşırlarmı,şimdi mesela yamahayı örnek alalım Yamaha A1000 için can başar bey veya Dr salim uğraşırmı veya daha yeni bir model olsun yamaha or700 için bişeyler yaparlarmı sorun bakalım ne cevap alacaksınız,isterseniz ketron firmasına günde yüzbin mesaj atın bakalım adamlar sizi kaile alacaklarmı,dünyamızın  teknoloji çöplüğü olduğu günümüzde her çıkan cihaz kullan at çakmaklar gibi adamlar hiç 8-10 yıl önce çıkmış cihazın arkasında dururmu  ve kaldı ki ketron xd 9 ve sx3000 lerde teknolojinin gerisinde kaldı 64 Polifoni 16 megabayt kullanıcıya kapalı ram,32 megabayt ses bankası vs vs artık bunlar tarih oldu valla ne yalan söyleyeyim  roland bk-5 or bile müthiş özellikler barındırıyor,herşeyden önce şunu unutmamalı bizler antikacı değil klavyeciyiz ve teknolojik olarak kendimizi mecburen geliştirmek zorundayız  zaten bir zaman sonra cihaz ne olursa olsun sıkıyor cihaz yenileme müzisyen içinde ayrıca bir dopink de sayılabilir dediğim gibi arkadaşın bru çalışmayı yapmak istemesi çok güzel ama sonradan üzülmesini şahsen istemem çünki biz milletce herşeye bir kulp takmasını seviyoruz bide 5000 civarı ketron kullanıcısı varmış herhal arkadaşın biride 3500 kişi falan yazmış, ben yıllardır 8-10 siteye üyeyim hiç bu kadar ketron kullanıcısına denk gelmedim sanırım arkadaşların netten haberi yok veya cihazlarından çok memnunlar ki şimdiye kadar biyerlerde bişeyler arama ihtiyacı duymadılar,bugün yarın metropol olacağımız Aydın ilinde 5-6 tane ya var ya yok,artık biraz gerçekçi olalım arkadaşlar ketron gerçekten süper soundu olan dayanıklı bir cihazdı ama malesef zamanın gerisinde kaldı ,ha düğün yapılmazmı 10 numara yapılır ha sanatçıya barda,türkü barda pavyonda eşlik edilmezmi 10 numara iş çıkartır ekmeği hala yenir ama ben ara sıra değişikliğin şart olduğunu düşünüyorum,ayrıca kimseyle polimik yapmıycam bunlar benim şahsi fikirlerimdir,seviyeli bi şekilde eleştiriye her zaman açığım ,saçma sapan cevaplar yazan arkadaşlarada aynı seviyede cevabımı esirgemem,saygılar.

Geri