wak wak gitar demo uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
ince ayarlarıda bitirdim sesin ve demo yaptım sözlü olarak.ama demoyu zor çaldım,çünkü gülmemek için..hanım parçayı çalarken geldi,imali imali baktı.sözlerden anlarsınız aten..hadi iyi dinlemeler.ama güzel bir ses saund oldu.sonunda
Zippyshare.com - wahwah demo.MP3

Cevap: wak wak gitar demo uzman1972

hocam güzel olmuş sesi paylaşma durumunuz varmı saygılar

eline sağlık abi süper olmuş yine

hahah sende ehtiyarlamisin yasaryenge sert sert bakdiysa yandin desene bana donmusun ama kimseye soleme heheeh e naparsin yaslilik heheh super ollmus wah wah lar valla reno baya halay cekmis hehehe

hahah sende ehtiyarlamisin yasaryenge sert sert bakdiysa yandin desene bana donmusun ama kimseye soleme heheeh e naparsin yaslilik heheh super ollmus wah wah lar valla reno baya halay cekmis hehehe

hani parçada akşam oldumu eteğini kapta gel diyorum ya,orda fena fena baktı hanım..yani diyoki,sen kime göz diktin diye hheheheheheh

Super olmus Abi :)
Eee sen bole yillara meydan okursan olacagi bu Yengede kiskanir dogal olarak ama sozlerde manidar yani :D

hani parçada akşam oldumu eteğini kapta gel diyorum ya,orda fena fena baktı hanım..yani diyoki,sen kime göz diktin diye hheheheheheh
valla sen boyle konusdukca bana abi bende bir zenci bmw isderim dergibi anliyom hehehe fransada cok nasilsa afrikayi toplamis buraya getirmis fransizlar nasilsa heheeh sen takma bi yol caresine bakariz heheeheh

Super olmus Abi :)
Eee sen bole yillara meydan okursan olacagi bu Yengede kiskanir dogal olarak ama sozlerde manidar yani :D

bu güzel yorum için çok sağolasın ilkercim:):):)

valla sen boyle konusdukca bana abi bende bir zenci bmw isderim dergibi anliyom hehehe fransada cok nasilsa afrikayi toplamis buraya getirmis fransizlar nasilsa heheeh sen takma bi yol caresine bakariz heheeheh

abi ben bu konuda vukaatlıyım,siz niye benim hiç slow müzük çalmadığımı biliyonuzmu,slow müzüklerde hep aşk ve sevgili vardır..ben vukaat işlediken sonra,4 yıldır slow müzük çalmıyorum evde:):)..devamlı halay ve oynak parça çalıyom,slow müzüğü ancak orga kulaklık takıp çalıyomki,hanım duymasınn,yaaaa