wah wah gitar deneme uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
bugün eski bir türk filmi izledim.ordaki gitar hoşuma gitti.bende aynısını yaptım.bakalım nasıl olmuş.

Zippyshare.com - wakgtr deneme.MP3
soft bişeyler çaldım,aklıma ne geldiyse

Ekli dosyalar

• wak misket.MP3
    819.9 KB · Görünümler: 296
Cevap: wah wah gitar deneme uzman1972

Tam kollari kaldirdik demo bitti :(

yasar reno kafayi sallamaya baslamis heheh cok yoruyon arabayi hehe guzelde ritimler az daha dusuk kalsaymis gitari sanki bogmus darbukalar bide kisa yapmisin adam yerinden kalkacak oynamaya film bittti otur olmus heheeheheh

Tam kollari kaldirdik demo bitti :(

bende yorulup terlemeyin diye kısa yaptım,önümüz kış.hasta olmanzı istemem.yani canım sıtkın aslında.kendimi orga verdim.tüm sistemini alt üst ediyom orgun..girip çıkmadığım yeri kalmadı orgta:)

yasar reno kafayi sallamaya baslamis heheh cok yoruyon arabayi hehe guzelde ritimler az daha dusuk kalsaymis gitari sanki bogmus darbukalar bide kisa yapmisin adam yerinden kalkacak oynamaya film bittti otur olmus heheeheheh

abi mahsus yaptım zaten,ritimler çok çıksın diye.:).yukarda ilerede yazdım.terleyip hasta olmayın diye:)

yok olmam evde kalerifer yaniyo hehehe

oh oh koclaaaarrr:)ankara havalarına gidiyor bu wak wak gitar yahu:)ellerine sağlık Yaşar abi

Hocam valla wak wak la wah wah la demolar super. cik cik zurna ile devamini bekleriz:)