Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: .:Vurgun Sayilir:Yamaha:.Sagolasin yapici elestirilerin icin topragim, dogrusun ancak benim dinledigim trt videosunda Ney ile giriyor bende onun aranjesine gore caldim dedigin gibi 2. defada grup keman ama bendeki grup yayli biraz sert kacinca boyle oldu aslinda ud ta geciyordu aklimdan ama yine icime sinen bi ud um yok a2000 emo ud gibi dikkatimi cekti cok farkli yapilarda calinmis zaman icinde...Tesekkurler zaman ayirip dinledigin ve yol gosterici bu mesaji attigin icin
Cevap: .:Vurgun Sayilir:Yamaha:.
Sagolasin yapici elestirilerin icin topragim, dogrusun ancak benim dinledigim trt videosunda Ney ile giriyor bende onun aranjesine gore caldim dedigin gibi 2. defada grup keman ama bendeki grup yayli biraz sert kacinca boyle oldu
aslinda ud ta geciyordu aklimdan ama yine icime sinen bi ud um yok a2000 emo ud gibi
dikkatimi cekti cok farkli yapilarda calinmis zaman icinde...
Tesekkurler zaman ayirip dinledigin ve yol gosterici bu mesaji attigin icin