Üzüldüm!!!

Cevap: Üzüldüm!!!

biz "hepimiz" haklıyız...
ben ise üzüldüğüne üzüldüm...

Ch.

Or700v2'nin orjinal ritmleri bana çok da yumuşak gelmedi. Oldukça tatmin edici soundu vardı. Sesler Korg'tan sonra farklı geldi ama kötü de değildi. Yeni klavyeler gelişime açık olduğundan çok da umutszuluğa kapılmamak lazım. Eskiden alınırdı cihaz, neyse oydu. Artık klavyelerin üzerindeki çalışmalar markanın gücüyle profesyonel olarak yapılıyor ve Or700V2 için konuşursak, Yamaha kendi klavyesinin piyasada tutunması için elinden geleni yapıyor gözüküyor. Ben pa800 alma arifesinde v2'yi denediğimde edindiğim izlenimleri yazdım. Kendim 6 senedir alıştığım pa80'den sonra tercihimi yine Korg'dan yana kullandım ama v2 kesinlikle yabana atılacak bir alet değil.

Bir ev kullanıcısı olarak yorumlarım böyledir. Kişisel girişimci gönül elçilerinin sağolsunlar paylaşmaya çalıştıkları setlerin yanında, Korg markasının desteğiyle stüdyo ortamında hazırlanan ve piyasada rahatça bulunan setlerin hazırlanması için umarım Yamaha örnek olur. Ancak şimdilik Korg için bu ihtimal biraz uzak gibi.

Saygılarımla.

Millet Çatır Çatır Ritim Yazıo Hemde 10 numara işleniyo bizim yamaha fıs kaldı bu şekil olcanı bilseydim almazdım daha iyi şimdi ise korgpa500 türkiyeyi düşünüyorum yamahaor700den daha ucuz ve kaliteli:(

Haklıysam haklı deyin haksızsam haksızsın deyin

sevgili kardeşim neden öyle diyorsun or700 nevaleleride bolca var aletin ritm eksigi ykki ve kesinlikle 700 den kaliteli degil. 500 tutmadı bence ama sen bilirsin genede sonra pişman olma bi ritm için koca seti yükleme biliyorsun 800 lerde çatır çatır ram yakıyorlardı sonradan ver parayı yüksek ram takalım oldu ben or700v2 kullanıyorum çokta memnunum çanavar gibi dügün yapıyorum dogu batı karadeniz trakya her ritm mevcut seslerini işleyip kafama göre degiştiriyorum 10 nm oluyor bence sen bi miktar daha düşün

arkadaşlar alette ritim yapamıyorsanız işiniz zor.umdunuzla değil buldunuzla yetiniceksiniz buda bir gerçek ben 20 yıldır kendim yapıyorum ritim ve sesleri çünkü istedim gibi yapıyorum başkalarının yaptıklarını herzaman beğenmeyebilirsiniz

ben can beye özelden sitem ettim ama arkadaslar kendisinede söledim or 700 v2 plus fena alet sesler tamam kötü ama saund asıgım güncellemelerde kötü ama düsünün daha ne olsun eskiler bile bilene cok pro olmasada parmak ısırtıyo can abi tskler helal olsun aldıgın her kurus helal olsun batuh salim sizede tskler emekleriniz icin sagolun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ahhh şu ritim yazmayı bir de biz öğrensek,,,:)

Kardeşim Salim kardeşimiz ritim yazmayı görsel olarak anlatmıştı.O video yu indir bir iki videoyu izleyerek yap sonrası zaten senin tercihlerine kalıyor.Çok zevkli ritim yazmak.Başta kötü yazıyorsun ama sonra harika. :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri