Üzüldüm!!!

karacocuksempati

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA ROLAND GEM KORG BAĞLAMA SAZ
Hani Diyodum ya Millet Çatır Çatır Ritim Yazıo Hemde 10 numara işleniyo bizim yamaha fıs kaldı falan şimdi ufak ufak ritim yazmayı öğrendim fazla zorluğu yok sözlerimi geri alıyorum tüm trakyamüzik form sitesinden özür diliyorum

KUSURUMA BAKMAYIN ARADIKLARIMI BULAMAYINCA OLDU BÖLE!!!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Üzüldüm!!!

kardeş kim ritim yapmıyor?sen ne tarzda müzik yapıyorsun nasıl ritimler lazım sana? yamahadada çatır çatır ritim var ama sanırım senin istedin tarz ritimlere ulaşamıyorsun..gerçek olan birşey var eğer kendin aletini işleyemiyorsan başkalarının yaptığı şeylerden zevk alamıyorsun örneğin ben on yıl korg kullandım 7 yılda roland kullandım ama herzaman ritimlerimi seslerimi programımı kendim hazırladım ben şuan korgun piyasadaki ritim ve seslerini hiç beğenmiyorum çünkü herşey aynı hep şıkırdak ritim düğün işi korgun durumu düğün işleri için iyi gidiyor..yamaha güzel alet tabi bu model model değişiyor her markanın iyi modelide var kötü modelide or 700 modelinde yapacan iş belli..bence kendin aletini istedin gibi programlayıp bişeyler yapamıyorsan yakaladın aradığın ses ve ritimleri bulduğun alet senin için iyi olur..ama yamaha kesinlikle bence güzel alet saygılar

Millet Çatır Çatır Ritim Yazıo Hemde 10 numara işleniyo bizim yamaha fıs kaldı bu şekil olcanı bilseydim almazdım daha iyi şimdi ise korgpa500 türkiyeyi düşünüyorum yamahaor700den daha ucuz ve kaliteli:(

Haklıysam haklı deyin haksızsam haksızsın deyin

dostum or 700 de pa 500 de fazlasıyla iş görür tabi aleti ona göre doldurman lazım ben pa 500 kullanıyorum düğün için kullanıyorum doldurdum taylan ritimlerini seslerini oyun havalarını bu şekil kullanıyorum ama sen yabancı ağırlıklı çalıyosan ona göre doldurcan or700 var galiba sende

yamaha neden fıs kalsın arkadaş..!

or 700 için paylaşım yapılmış onlarca ritim ve ses dosyaları var... v2 için yapılanın fazlası yapılmış şimdide plus için uğraşıyorlar üstelik ücretsiz..

her şarkıya bi ritim aramak gibi niyetin varsa birkaç sene beklemen lazım olur...

korg ülkemizde tabu haline gelmiş bir marka.. kullanıcıda çok fazla..

gerçi düşüncelerini belirtmişsin... kimileri bardağın dolu tarafını görür kimleri boş tarafa takılır..

frden slmlar simdi arkadasim korgda ritim cok ritim yazan cok yazmisin emin ol korga ritim yazan 3 5 kisiden fazla kimse yok yaziyorum diyenlerin cogu yazili ritimlerle hafif oynayip yazdim havasina giriyo bu bir gercek yamahada ritim yazan benim tanidigim en az 10 kisi var ama saglam yazan basda salim murhen batuh fuat dogu ersoy orhan levent yaziyo isde umut var acizane ben yaziyorum daha var ama leventin dedigi gibi sana eksik gelen ritimler neler ve aldigin aldigin aleti kendinde isleme hevesi dogarsa icinde inanki sende biseler hemde zevkle yaparsin ve bu konuda her turlu yardimi alabilirisin frden slmlar

bu aletin bazı özellikelrni çok seviyorum ama ritimleri niye doyurucu değil yaw korgun mükemmmel sound gücü var hoparlörde öyle bi güm veriyorki... ben or 700 de ses açıyorum balans ayarınu yüksek tutuyorum yine olmuyor:S

bu aletin bazı özellikelrni çok seviyorum ama ritimleri niye doyurucu değil yaw korgun mükemmmel sound gücü var hoparlörde öyle bi güm veriyorki... ben or 700 de ses açıyorum balans ayarınu yüksek tutuyorum yine olmuyor:S

Kardeşim madem öyle diyon al bi korg bak keyfine vala ben korgtan başka alet kullanmadığım için diyorum yanlış anlaşılmasın yamaha fln kullanmadım hiç ama korgda hepsi iş görüyor düğün çalıyosan i3 bile alsan yeter her türlü iş görür korg yani hepsi güzel bizim burda korg i4s le düğün çalan var vallaha süper program yapıyo adam :D

Millet Çatır Çatır Ritim Yazıo Hemde 10 numara işleniyo bizim yamaha fıs kaldı bu şekil olcanı bilseydim almazdım daha iyi şimdi ise korgpa500 türkiyeyi düşünüyorum yamahaor700den daha ucuz ve kaliteli:(

Haklıysam haklı deyin haksızsam haksızsın deyin

arkadaşım haklı olduğun noktalar eminimki vardır en önemlisi kendince haklısın
evet ritim sıkıntımız olmuyormu oluyor ama ritim var ve sadece bize hitab edeni bulamıyoruz bazan
pls ta olan ritim zenginliğini pr2x te bulamadım ve buakşam oldu bu
heee ses dersen korg un yanından bile gecemeyiz
bunları kabullenmek lazım

senin meselen ritim olup olmaması değil aletin yumuşak soundu sen bence korg almalısın düğüncü işi

ses konusunuda tamam eksiklikler var ama ritimler 10 numara arkadaslar aletınn hakkını yemıyelım v2 plus için konusuyorum kımse bu yazdıklarımı yanlıs anlamasın
kendı düşüncelerimi soyluyorum tesekurler......

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri