USB set kıranlara 250 000 TL ceza

Cevap: USB set kıranlara 250 000 TL ceza

Eger boyle birsey varsa ceza falan super
Ben direksiyon soforuyum biner aracima giderim
Ama ustalar herseyini bilir yapar yola devam edebilmem icin tum sorunlarimi cozer
Ritim ve ses isi de aynen boyle
Yillarca yamaha kullandim dr salim,batuhan dovuncu,can basar,fuat, ve ismini hatirlayamadigim arkadaslar olmasaydi hic bisey yapamaz bir adim gidemezdim.

Korg kullanirken (mencer desinger )arkadasim kusura bakmasin ismi tam yazamadim,ve murat koc,arkadasim
Bu arkadaslara ve sitede ismini hatirlamayip bu islere gonul vermis paylasimlarda bulunan tum arkadaslara cok tesekkur ediyorum .ellerine emeklerine saglik iyiki varsiniz.

Emek hirsizligi yapanlarida kiniyorum
Hirsizlik yaparak biyere gelinmez
Emege saygi

Ve amza tairov a voooovvvv diyen arkadaslar
Umut acikgoz,gibi saglam bir arkadasa nasil olurda ileri geri laflar konusup saygi duymazlar cok merak ediyorum

İyi yapmış bence. Bu adamlar tüm bilgisini, tecrübesini, yeteneğini, zamanını ve dahada önemlisi çok büyük emek kouyuyorlar ortaya. Yaptıkları masrafta cabası. Beğenen olur, beğenmeyen almaz ama emek hırsızlığı olmaz. Tabi onlarda verdikleri sözleri tutmalılar. Yayınlanması veya kopyalanması konusunda caydırıcı olacaktır.

Valla ben sevgili Ayhan Topçudan Baju Usb Star seti daha yeni aldım inanın içi tamamen emek dolu çok isabetli olmuş emek hırsızlığına karşı yapılmış güzel bir hamle..