USB/PERFORMANSLARIM- Buraya kayıt yapamıyorum!

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Ritim-Ses ayarlarımı nasıl kayıt edebilirim?

Merhabalar,

Arkadaşlar yaptığım şeyi unuttum kafam gitti sinirden yapamıyorum bir türlü.

Ritimi ayarladım, seslerimi düzenleyip one touch'a atadım... Her şeyim hazır ritime one touch seslerimi ekledim... Bu şekilde kayıt etmek istiyorum, ki bir daha ki sefere çalmak istediğim şarkı için ritim arayıp ses ayarlamak zorunda kalmayım...

Daha önce nasıl yaptım şimdi yapamıyorum. Şu kısa şeyi söylermisiniz lütfen.

Not:Klavye'de güncel yazılım yüklü, ilk kurulum ayarları zaten yapılmıştı. Yukarıdaki sorduğum şeyi bu işlemlerden sonra yapmıştım şimdi yapamıyorum :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: USB/PERFORMANSLARIM- Buraya kayıt yapamıyorum!

Menuye gir make up tools ondan sonra enter de en altta kaydet var kaydet e enterle ondan sonra usb nin içini göstercek tekerlekle rtimlerin klasorune ulaş enterle klasoru aç sonra write bas tamamen kaydet..

performanslar için ses kaydedeceksen sıfırdan bir ses kaydetmek için write bas ondan sonra ekranda performans ayarları çıkıcak ayarlarını yapıp isim verip bidaha write basıp usb ine kaydedebilirsin..

Cevap: USB/PERFORMANSLARIM- Buraya kayıt yapamıyorum!

Menuye gir make up tools ondan sonra enter de en altta kaydet var kaydet e enterle ondan sonra usb nin içini göstercek tekerlekle rtimlerin klasorune ulaş enterle klasoru aç sonra write bas tamamen kaydet..

performanslar için ses kaydedeceksen sıfırdan bir ses kaydetmek için write bas ondan sonra ekranda performans ayarları çıkıcak ayarlarını yapıp isim verip bidaha write basıp usb ine kaydedebilirsin..

Çok teşekkür ediyorum.:)Tamam hallettim. Bu bana yeter bildiğim parçaların bütün ayarlarını bu sayede oraya kayıt edip bir liste oluşturabilirim.

Çok sorun değil ama Scala ayarlarını da kayıt etmenin bir yolu var mı? Ritim üzerinde...:rolleyes: