Usb g 600

• Konbuyu başlatan g600
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

g600

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
evet
Arkadaslar mrb ya bu bzim g 600 klavyelere usb cihazi baglaniyormus galiba bilen veya yapan birisi varmi ne kdar nerde buluruz bana yardimci olun cok magdurum yaww:(: :) (

Cevap: Usb g 600

g600 gibi yıllanmış bir ürün için kimsenin böyle bir çalışma yapacağını pek ihtimal vermiyorum...

duyduklarının bir söylenti olabileceği ihtamalinide göz önünde bulundur istersen..

bencede çok eski bi klavyedir g600 zaten bu haliyle bile harika

sevgılı kardesım gozumle gordum yalan soylıcek halım yok valla nese aynen bıole devam

bence satın g-600 leri koyun üzerine 500 daha alın bir gw8.1000 tane ses,100 ritim,mp3,g-600 dahil bütün rolandların ritimlerini okuyor.usb hafıza,son teknoloji.yok sviçler bastı basmadı,yok user yok,yok bilmem ritimler aynı.yok ses potansı gitti,veya ekran ışığı gitti.aldığım 3 roland da da aynı hastalıkları yşamaktan bıkmıştım.aynı ses hatta fazlasıyla mevcut.kullanmasını öğrendikçe aletin performansı uçuyor.tamir görmeyen g-600 kalmadı,artık 10.eli dolaşıyor piyasada.ben de fanatiktim ama.gw8 1000 basar bu alete ve ucuz.tabi sizlerin ne düşündüğünü bilemem.saygılar....

Lutfen bilmeden konusmayin arkadas hakli yamaha, korg, roland disketli modellerine disket yerine usb veya smart media card takiliyor merak edenlar youtoube baksin floppy disk emulator yazin gorursunuz.
saygilar

arkadaşlar olay doğrudur g600ler usb emulatör denen cihazı takıp flaş bellekleri okutturuyorlar henüz bu cihazlardan ülkemizde yok dispitörler akıllılık edipte getirirseler olay olucaktır çünkü bütün orklara uyarlanabiliyor diye aklımda kalmış.

pa80 lere halen takılıyo istenirse usb.saygılar...

Ekli dosyalar

• 5585_081412_dsc00007.jpg
    5585_081412_dsc00007.jpg
    156.9 KB · Görünümler: 189
Moderatör tarafında düzenlendi:

gözlerime inanamıyorum, bence g-600 için harika olur bu USB :))