Tyros4 black..bu akşam saat 8.30 a kadar 7250...

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.duobombastic.com
Enst.
Audya & SD1
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Tyros4 black..bu akşam saat 8.30 a kadar 7250...

süreyi bugün öğlene kadar uzattım..almayı düşünen varsa kaçırmasın yazık olacak..ve lütfen pazarlık için aramayınız son fiyat bu...

Bu Alet için istenebilecek en düşük fiyat.
Almaya niyetli olanlar neyi bekliyor?
Kaçmasını mı?
Fiyat daha da düşmez ve bu fiyata kaçırılmıyacak bir fırsat.

Sayın Doni,
iyi düşündünüz mü?

cok uygun yaa keşkee bırAZ daha olsaydı param alabılseydımm...t3 alıyorum anca onyetıyor param hocam bı goruselım eger 5 bınden sonrasına 2 ay musade edersen alayım ben aletı...

cok uygun yaa keşkee bırAZ daha olsaydı param alabılseydımm...t3 alıyorum anca onyetıyor param hocam bı goruselım eger 5 bınden sonrasına 2 ay musade edersen alayım ben aletı...

keşke yapabilsem ama mümkün değil..

senın ne kadara ıhtıyacın var hocam_??

istanbula getir hocam benden helalinden 7400 tık para.

süreyi bugün öğlene kadar uzattım..almayı düşünen varsa kaçırmasın yazık olacak..ve lütfen pazarlık için aramayınız son fiyat bu...

sevgili kardeşim bu aletin tl bazında şu anki fiyatı 9150 tl tamam seni anlıyorum ama 2000 tl zarar 10 günlük alet için çok fazla be abicim kurtların eline düşeceksin benim şahsen zoruma gidiyor parayı birinden bul yatır tekrar çek bi şeyler yap sen aletini satacagına kartını yatırmanın yolunu bul kendini bu kadar niye strese sokuyosun bu gün elindeki alet isteyenin eline geçmiyor ya satlık ilanını kaldır yada satmak istiyosan aletin gerçek fiyatını yaz işine gelen alsın böyle kendini ateşe atma yazık kolay para kazanmıyoruz abicim

aletin faturasiyla veya nerden alindigiyla ilgili bir bilgi yazilmamis?benim sahsi fikrim pek inandirici degil ama onyargilida olmamak lazim,mutlaka bu aleti alirken hesap kitap yapilmistir,10gun sonra tekrar satmak icin hele 2milyar zararla alinmamistir,dikkate alinmasi lazim,iyi satislar...

hakomuzik kardeşim iyi teklif vermiş değerlendirin bence sanırım dükkanlar düşük fiyat verince
kızmış ve en iyisi ihtiyacı olana gitsin diye düşünmüşsünüz öncelikle bunun için tebrik ederim şahsen param olsaydı kaçırmazdım.alanada satanada hayırlı olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...