Tyros3 4/4SolidGt

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba arkadaşlar Tyros3 setimize bi ritim daha eklenimştir.

Hoş albayrak kardeşiminki kadar sağlam olmasa da bu da benim tarzım :)

Gelecekteki set sahiplerine hayırlı uğurlu olsun.

Ekli dosyalar

• 4-4-Md.mp3
    1.1 MB · Görünümler: 445
Cevap: Tyros3 4/4SolidGt

haha kimse mi biş iyazmaz :D çok mu kötü

hayır gerçekten güzel emeğine sağlık kardeşim

döktürmüşsün yine salim abi 10 üzerinden 10 !!!

Tyros 3 ü İzmir bor müzikte biraz çalma fırsatım oldu,sağolsunlar baya ilgilendiler,cihaz gerçekten on numara, ama nedense Türk ritimleri ve seslerini yüklememişler ve cihazın satılmadığından şikayet ediyorlardı peynir ekmek gibi korg pa 800 satılıyormuş hatta orda teşhir edilen pa 800 vardı bi dinleyeyim dedim inanın 20 saniyeden 30 saniye dememiştir dinlemem, Tyros 3 den sonra pa 800 Teneke gibi geldi,sound da üzerine klavye yok Audya drumsları gerçekten çok iyi ama tarif edemediğim bir sound var Tyros gibi değil,Yamaha sanırım tyros 3 den sonra çıkacak arranger keyboarda bazı köklü değişiklikderde yapabilir ve şu önümüzdeki 5-6 yılda Türkiyede zirveye oynar,nasıl bi ara Roland zirvedeydi ? aslına bakarsanız fiyatı düşük olsa yinede zirvedeki tek cihaz olurdu ama çok pahalı haklı olarak.

süüüüperrrr olmuşşş..eline saaalğğğlikkk.. birde tyros2 için bişeyler yapılsa yada convert edilse harika olur teş...

süper abi eline sağlık...

çok güzel olmuş salim. gene konuşturmuşsunbeee. senin tarzında bi başka. doktoorrrr.