tyros2 or700 2011 halay ritim

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar su sira bizde bir ritim yazma meraki saldi iyi yada kotu biseler yapip bunuda sizle paylasmak isdiyorum yine bir halay 4 varyasyon 3 ayak olarak yazdik hatalair lutfen soyleyin yorumlarda gule gule kullanin zSHARE - BURHO.2O11.S700.STY

Cevap: tyros2 or700 2011 halay ritim

emeğinize sağlık teşekkürler paylaşımınıza,

emeğine sağlık burhan abi yalnız senden ricam paylaşımları z-share yerine 4 share yükleyebilir misin?Zshare yüzünden şu son yaptığın paylaşımları bir türlü indiremedim abi :(Şimdiden teşekkür ederim Fr ye selam

emeğine sağlık burhan abi yalnız senden ricam paylaşımları z-share yerine 4 share yükleyebilir misin?Zshare yüzünden şu son yaptığın paylaşımları bir türlü indiremedim abi :(Şimdiden teşekkür ederim Fr ye selam
frden slmlar valla uzuldum indirememis olmana ama ben sade bundan yukleme biliyom e yaslilik anlamiyok fazla pc den bide kayserili olunca okuma yazma da yok bizde heheh msn at ozelime ordan yollayim

frden slmlar valla uzuldum indirememis olmana ama ben sade bundan yukleme biliyom e yaslilik anlamiyok fazla pc den bide kayserili olunca okuma yazma da yok bizde heheh msn at ozelime ordan yollayim

senin canın sağolsun abi.Özeline msj attım.Sağolasın.

zshare ile niye uğraşıyorsunuz abi direk zip klasörü haline getirip konu açtıktan sonra resim-dosya yükleden siteye upload edin.dosyaların boyutu sitedeki yüklenme kotasını aşıyorsa 4shared vb.....sitelerden faydalanın derim.

teşekkürler

eşekkürler paylaşım için bende indiremedim :(

frden slmlar arkadaslar yapdigim 10 kadar tyros2 or700 ritimleri yeniden set olarak yakinda paylasacagim

ne zaman paylaşcan abi.