Tyros soru

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 2K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Merhaba arkadaşlar ben xd9 kullanıyorum. Tyroslara biraz bakmak istedim belki alma fırsatım olabilir. Tyrosların düz pitchbendli olanı yokmu. Yani mesela tyros 2 ve 3 e bakıyorum çift ve dik şekilde yapılmış ama bu bana zorluk yaratır. Yani onlar hep bu şekildemi yoksa değişkenlik sağlıyormu. Yada Tyroslardan hangisi düz pitchbendli bunu sormak istedim. Ha birazda tyros 1,2,3 ve 4 lerin şuanki 0 ve 2.nci el fiyatları konusundada biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum. Saygılar

Cevap: Tyros soru

frden slmlar usdat senin dedigin picht ben yamaha ve butun markalarda tekerlek seklindedir asa yukar tum markalar sade roland ve korg disinda dik picht bend kullanan marka yok zaten muzik otoriteleride tekerlek picht lerin daha dogru secim oldugunu soyluyor ama seni zorluyorsa korg ya roland alcaksin he tyros ikinci eller fransada 1800 1600 euro tyros3 2700 ile 2600 arasi tyros4 dersen suan ikinci el yok alan zaten satmaz 4300 euro umarim yeterince bilgi verdim frden slmlar

Cevap: Tyros soru

Burhan57 arkadaşım verdiğin bilgiler için tşk ederim. Verdiğin bilgiler bana yetiyor sağol. Ben yamahanın ses kalitesi iyidir diye yamahayada bakmak istedim. Ama madem dediğin gibi o zaman mecburen korg pa2 ve 3x lere bakıcam. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.