tyros 4 güzel bi demo :)))

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 7K

nakee

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
>>korg pa 3x>>
robert kardeşin ellerne sağlık :D alın alet görün hala pa 800 mü tyros 4 mü diyen olursa aşağı atsn kndni :D

dalgınlığıma gelmiş pardon dostlar link burda

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fPbdMZsMhTk&playnext=1&list=PLF8243EE2F73B1164"]YouTube - Robert Urbansky plays Yamaha Tyros 4[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: tyros 4 güzel bi demo :)))

hani nere de demo

pardon düzelttim :)

technodex'e katılıyorum.

bu tür aletlerin batı müziğini en iyi şekilde icra edebileceğini zaten herkes biliyor. bize lazım olan türk ritim-ses demoları. bunları doymadan kendimiz için ne kadar iyi olup olmadığını bilemeyiz. düğünde zaten istesende bunları çalamazsın.

Bende katılıyorum tayros 4 ü pa800 le kıyaslayamazsınız, aslında hiçbir orgla kıyaslayamazsınız çünkü daha iyisi yok şu anda :)

Bizim yaptığımız işi göz önüne alırsak ki sitede 10 arkadaşımdan 9 u düğün yapıyordur,bu alet bize ekmek vermez arkadaş bence.Batıları on numara olsun ama ben düğünde çalamadığım aletin güzelliğini cebimemi koyayım :)

Bizim yaptığımız işi göz önüne alırsak ki sitede 10 arkadaşımdan 9 u düğün yapıyordur,bu alet bize ekmek vermez arkadaş bence.Batıları on numara olsun ama ben düğünde çalamadığım aletin güzelliğini cebimemi koyayım :)

Bende T2 var ve düğün çalıyorum.Ekmek veriyor yani.Batıları kadar yerlileri de iyi aletin merak etmeyin.Sitede var demolar bakarsanız fikir sahibi olursunuz...

Çalan pianistin kendisi Wersi kullanıyor. Bu video Org festivalinde çekilmiş . Wersiyle de başarılı çalışmaları var nette.....Ayrıca yarışmada birinciliği var....

tyrosla düğün yapamam diyenlere gülüyorum :D

Bu alana bir cevap yazın...